sampes

Jag är en kille som har fått kämpa här i livet mot min sjukdomar som jag fått vara med om men jag ger aldrig upp. Jag försöker att hjälpa andra som har det svårt så om ni har frågor inom vården så kanske jag kan hjälpa er med era problem så ställ en massa frågor jag svarar alltid på era frågor och inget är för dumt att fråga mej om jag är öppen för alla. Det kan bli rätt jobbigt men det är så mitt liv har varit sedan jag började va sjuk 1999 och jag har fått vara med om en hel del i vården. Jag försöker se de positiva i saker och ting men ibland är det väldigt svårt. Tack vare Stina Fjell som kom med iden att jag skulle jobba med att föreläsa för både barn och ungdomar men också i vården där jag ska berätta om hur jobbigt de kan vara att vara sjuk inte bara fysiskt utan också mycke jobbigt psykiskt.

Svar på tal!!!!

Publicerad 2014-10-16 08:37:32 i Allmänt

Nu riktar jag mej mot dej som gav kommentaren att du tycker jag gnäller en massa och att svensk sjukvård är så bra om du fortfarande läser min blogg så här kommer du få svar på tal.
 
Igår så läste jag Expressen där det står om just svensksjukvård att man har rätt att träffa en specialistläkare inom nittio dagar och att sjukvården inte håller det . Västerbotten är bland dom sämsta i landet på att hjälpa dessa patienter som blir lidande så man får den hjälp man har rätt till och som man betalar skatt för!!
 
Här i Västerbottens län vilket sjukhus är det sjukhus som är sämst jo Nus (Norrlandsuniversitetssjukhus) där endast 64% får hjälp hos en specialistläkare så nu får du nog be om URSÄKT för om svensk sjukvård skulle va så bra varför är det då inte 100%??
 
För den som inte varit svårt sjuk och fått vänta så länge på att få hjälp så kan det verka som att svensk sjukvård är så bra men då har man aldrig fått själva se hur det är på riktigt.
Att måsta gå och vänta och måsta lida en massa tar så på krafterna både fysiskt och psykiskt!!
 
Nu idag kommer jag ta det lugnt och sitta vid datorn och jobba lite med både med boken men även med annat som jag kommit att tänka på som jag funderar över så det blir dagens göra.
 
Tack för titten välkommen åter!!
Sampe

Kommentarer

Postat av: Amanda

Publicerad 2014-10-16 23:09:24

Dagens sjukvård är hemsk! Låg med smärta. Krälade efter golvet till toa och spydde. Kunde varken äta/dricka normalt i två års tid! Tänkte det här är slutet för mig.. men vi bråkade tills vi fick ett ultraljud och då va min gallblåsa fylld med sten och dom sa det här har du gått med i minst 6 mån. Varför såg dom inte de tidigare undrar vissa . Jo för att dom gick på en röntgenplåt som va tagen 1 år innan. Så tvi för sjukvården. Ibland undrar man vem som är läkaren om det är en själv eller den som sitter på stolen och säger du mår psykiskt dåligt de måstr va därför du ha ont.! Kämpa sampe du är bäst! ♡

Svar: HejTack för din förståelse om svensk sjukvård för om man aldrig provat på något vet man aldrig vad man pratar om.
Ja jag känner igen det att man ska måsta kriga sej fram genom vården och att när man gjort den undersökning man fått strida sej till och dom hittat felet då tar läkaren åt sej äran som om det vore läkarens förtjänst. Om läkarna fått prova på något liknande själv skulle dom nog ha större förståelse och inte skylla på att det ska hetas va Psykiskt utan att ens undersöka om det är något fel eller inte.
Hoppas det blir bättre för dej och fortsätt att kämpa. / Sampe
samuel ingesson kallas även Sampe

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

samuel ingesson kallas även Sampe

Jag har sedan 1999 varit sjuk och har därför startat denna blogg för på så sätt kanske kunna hjälpa andra att orka fortsätta kämpa även om det inte alltid är så lätt.Jag har genomgått 58 operationer sedan 1999 så jag vet hur rädd man kan va för sjukvården och fått vara med om en hel del och mött många personer under åren och jag har hjälp dom. Om det är någon som har en fråga om antingen mej eller om sjukvården så svarar jag gärna på frågor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela