sampes

Jag är en kille som har fått kämpa här i livet mot min sjukdomar som jag fått vara med om men jag ger aldrig upp. Jag försöker att hjälpa andra som har det svårt så om ni har frågor inom vården så kanske jag kan hjälpa er med era problem så ställ en massa frågor jag svarar alltid på era frågor och inget är för dumt att fråga mej om jag är öppen för alla. Det kan bli rätt jobbigt men det är så mitt liv har varit sedan jag började va sjuk 1999 och jag har fått vara med om en hel del i vården. Jag försöker se de positiva i saker och ting men ibland är det väldigt svårt. Tack vare Stina Fjell som kom med iden att jag skulle jobba med att föreläsa för både barn och ungdomar men också i vården där jag ska berätta om hur jobbigt de kan vara att vara sjuk inte bara fysiskt utan också mycke jobbigt psykiskt.

Bakslag

Publicerad 2013-11-30 17:07:45 i Allmänt

Aldrig får man då va glad särskilt länge över att man mår bättre för nu är det olidligt ont i såret igen och jag har inte sovit sedan 23:00 och jag la mej 22:00 sedan dess har jag varit vaken. Jag vet inte vad jag ska ta mej till kan inte vara i samma ställning mer än nån minut innan jag måste upp och ändra ställning.
 
Även om jag skulle va i behov av att prata med en läkare så kommer jag att försöka härda ut helgen för den läkaren som är jour har jag då inget förtroende för utan då om det inte går att härda ut så åker jag hellre ner till Lycksele på akuten och sätter mej där då fattar ni att det är illa.
 
Jag kan inte vara i samma ställning mer än nån minut för det gör så ont att jag hela tiden måste ändra läge så det går då inte att försöka sova innan jag måste upp igen. Vi har börjat fundera på om det är skruvarna i ryggen som håller på att komma ut för såret är exakt där jag har skruvarna och läkarna på ortopeden hävdar att såret är ett trycksår inifrån  och att vi måste hålla koll så att skruvarna inte håller på att komma ut vilket jag tror på att dom håller på att göra för så här ont har jag ALDRIG NÅGONSIN haft ifrån såret.
 
Får se om det går att härda ut blir tufft men ska då försöka iaf.
 
Tack för titten välkommen åter!!
Sampe

Går frammåt

Publicerad 2013-11-29 13:18:15 i Allmänt

Dagarna går och jag känner mej då på bättringsvägen och det är första gången på länge så det är positivt.Jag gör inte så mycket om dagarna annat än se tv eller sitta vid datorn se film men jag har haft många som kommit på besök och det är jätte roligt så tiden flyter på.
 
Idag ska jag få fara ut för vi ska fara till farmor och äta palt och träffa en massa släktingar och det blir roligt. Det blir första gången jag får åka ut sen jag kom hit och det känns skönt att få se någonting annat och träffa folk och inte bara behöva vara på avdelningen.
 
Vi vet inte riktigt hur länge vi ska fortsätta vara här men det blir nog ett tag fram över men det känns rätt okej så länge jag kan få fara ut nån stund per dag.
 
Jag tar en dag i taget och ibland nån timma i taget för såret på ryggen är inge vidare det är infekterat och det läggs om minst en gång per dag och jag äter penicillin så det blir nog bra med det.
 
Tack för titten välkommen åter!!
Sampe
 

På plats

Publicerad 2013-11-27 13:47:27 i Allmänt

Nu är vi på plats hemma i Storuman fast jag är uppe på sjukstugan nu dom första dagarna innan jag kan va hemma.Det känns skönt att vara ett steg åt rätt riktning iaf och att jag får i mej det jag behöver och redan nu börjar det kännas hur krafterna börjar att återvända.
 
Jag har fått lyxsviten här på sjukstugan jag har egen tv egen toa och till och med ett kylskåp så man kan kalla det för lyxsviten när man vet annars hur det brukar va inom vården.
 
Det är då tur att jag får näringen på annat sätt för via  knappen (sondslangen) går det inte för jag får sådan smärta när jag sprutar in någonting där. Nu hoppas jag att det kommer att gå bra och det här lär ju ta tid men det får ta den tid det tar så kroppen hinner att återhämta sej.
 
Nu dom första dagarna ska jag vara här men dom ska ordna så jag får en väska som jag kan frakta pumpen och maten i så jag kan va ute så man inte ska vara låst.
 
Tack för titten välkommen åter!!
Sampe
 
 

Nu är det gjort!

Publicerad 2013-11-26 10:30:00 i Allmänt

Jag skrev ju igår att det var tänkt att jag skulle få inopererad en medicinport som jag kan få medicinen från men även för att man ska kunna ta prover därifrån så jag slipper att behöva stickas flera gånger.Det såg länge ut som att vi skulle måsta åka ner till Umeå för att göra det men så kom dom in på rummet 17:00 nu ska du få åka ner och göra det fast du behöver inte åka till Umeå utan det går att göra här istället. Det gick bara bra jag behövde inte sövas utan det blev bara lokalbedövat på de stället dom gick in med en kateter som går in direkt till hjärtat.
Nu i morse kom läkaren in på ronden ovanligt tidigt och sa att det var ordnat för att jag ska få åka senare i eftermiddag men att jag skulle måsta operera in medicinporten då avbröt jag läkaren och sa men det är ju redan gjort han visste inte ens om att det var gjort.
Vi får se när det blir vi far hemåt det beror bara på om allting finns som jag behöver för att använda hemma.
 
När vi fått allt klart så kommer vi åka hem över.
Tack för titten välkommen åter!!
Sampe

Går det ordna?

Publicerad 2013-11-25 12:12:20 i Allmänt

 Nu har jag ju fått näring via blodet ett antal dagar och det fungerar rätt så bra kroppen verkar tåla det och det lär bli så att jag får näring så ett tag fram över. När läkaren gick rond så pratade vi om hur länge jag ska ligga här och läkaren ska prata med dom i Storuman om det går att ordna så jag kan va uppe på sjukstugan och få detta där istället för att jag ska ligga här?
 
Om det går att ordna ska dom operera in en medicinport som jag kan få medicinen från men även för att man ska kunna ta prover därifrån så jag slipper att behöva stickas flera gånger för nu är jag som en nåldyna.Jag hoppas att det går att lösa för då är man ju mer fri och jag kan va på skolan och morsan kan vara på jobbet. 
 
Nu håller jag tummarna för att det ska gå att ordna får kanske veta mer senare får väl skriva då.
 
Tack för titten välkommen åter!!
Sampe

Blir kvar

Publicerad 2013-11-23 14:47:59 i Allmänt

Jag ber om ursäkt att jag inte skrivit så mycket den sista tiden men jag har haft det jobbigt med mycket smärtor som gjort att jag inte orkat med att skriva.
 
Vi är kvar här på medicinavdelningen i Lycksele och vi blir här minst till efter helgen.Det har varit några väldigt jobbiga dagar med EXTREM SMÄRTA som gjort att jag inte orkat med att göra något och vissa stunder har det varit svårt att ens kunna sitta upp.
 
Jag är kopplad till en pump som pumpar i mej näringen via blodet och går med den 24 timmar om dygnet så man är väldigt låst som det är nu. Efter att ha fått extra medicin och omläggning och det har tagits nya prover för att se hur kroppen reagerar på att få mat via blodet. Om proverna skulle visa dåliga levervärden så måste jag sluta med det.
 
Igår tog dom en odling från såret eftersom det vätskade enormt mycket och har redan börjat äta penicillin eftersom jag har två stycken shuntar och om någon av dom skulle bli infekterad så skulle det bli allvarligt.
 
Nu kan jag inte skriva mer får alldeles för ont.
Tack för titten välkommen åter!!
Sampe

Fortsatt planering

Publicerad 2013-11-20 12:06:16 i Allmänt

Nu är jag inlagd på medicinavdelningen i Lycksele och nu  ska vi lägga upp en plan över hur vistelse ska vara här eller om jag ska ner till Umeå . Jag har fått dropp eftersom dom tog prover och såg att jag låg under på vissa värden så i droppet är det några vitaminer och mineraler men man blir ju inte fet av det.
 
Jag återkommer med mer uppdatering senare.
 
Tack för titten välkommen åter!!
Sampe
 

NU FÅR JAG HJÄLP!!

Publicerad 2013-11-18 16:52:07 i Allmänt

Läkaren skulle ju ringa upp 13:45 och jag hade på högtalartelefonen så även morsan hörde vad han sa och jag berättade för honom om hur dåligt det går med maten och hur pass ont det gör när jag äter.Morsan berättade för den doktorn om hur jag verkligen kämpar för att få i mej maten men att jag skriker av smärta när jag äter.
 
Den läkaren skulle prata med min ordinarie läkaren och då ringer telefonen efter fem minuter då är det min ordinarie läkare som ringer och jag hade högtalartelefonen på så även morsan kunde höra vad han sa .Efter att vi pratat ihop oss blev det så att jag ska läggas in och det blir inte här utan i Lycksele på någon avdelning antagligen Medicin som jag legat på tidigare.
Det blir inte nu ikväll utan i morgon klockan 08:00 ska vi upp på sjukan för att träffa min ordinarie doktor som egentliggen är ledig men som far dit för att träffa mej och berättar hur vi gör när vi kommer till Lycksele om vi ska måsta gå via akuten och sitta där och vänta eller om vi får komma direkt till avdelningen.
 
Mer än så vet jag inte och det kan dröja innan jag skriver här på bloggen för det kommer att vara jobbiga dagar nu under en tid men ni vet då varför.
 
Tack för titten välkommen åter!!
Sampe

Dåligt system

Publicerad 2013-11-18 10:55:42 i Allmänt

Det har då blivit allt svårare och svårare att ta sej fram i vården nu ska man måsta ringa till sjuksköterskan även om man ska prata med en läkare/sjuksköterska, distriktsköterska eller dietist. När man pratar med ´sköterskan så är det dom som avgör om man får någon telefontid eller inte.
 
Vart är svensk sjukvård på väg ??  jag följde med morsan på jobbet eftersom vi trodde att vi skulle få prata med en läkare redan nu på morgon men det blir inte rätt doktor och han ringer inte förrän 13:45.
 
När jag fick veta det så gjorde vi så att morsan skjusade hem mej igen för att bara sitta på jobbet och inte ha något att göra är ju inge kul.
Det är bedrövligt för det är inte heller någon av mina "ordinarie " läkare som jobbar och att jag måste vänta hela denna dag och plågas och kanske inte ens få någon hjälp här blir det att försöka kontakta Lycksele eller Umeå och fara på akuten där och sätta oss det lär bli en jobbig färd men det är måste om dom inte hjälper mej här hemma.
 
Hoppas på att något sker fort!!
 
Tack för titten välkommen åter!!
Sampe

Behöver hjälp!!!!

Publicerad 2013-11-17 12:57:24 i Allmänt

Ï natt så var både jag och morsan vaken 02:15 och hörde hur det blåste och regnade och det köt och rätt som det var försvann strömmen så det blev till att ta fram ficklampan men som tur kom strömmen tillbaka.
Nu när vi var ute så såg vi hur det såg ut träd över vägar och på ett ställe hade ett träd blåst ner på en husvagn och på ett annat ställe över ett garage.
 
I sådant här läge är det skönt att man bor i en lägenhet för då slipper man ju röja upp.
 
Jag kommer i morgon att ringa till doktor här på sjukan om att jag behöver hjälp snabbt för som det är nu får jag inte i mej någoting alls och det blir bara värre och värre!! Om jag inte får någon hjälp här blir vi tvungen till att åka ner till Lycksele/Umeå på akuten för att kanske få någon hjälp.
 
Fast jag varit med om mycket och haft väldigt ont så är detta en av dom värsta smärtorna jag varit med om det går inte med ord att beskriva hur ont det gör.
 
Nu hoppas jag att dom kan hjälpa mej.
 
Tack för titten välkommen åter!!
Sampe
 
 

Bedrövligt

Publicerad 2013-11-16 08:44:57 i Allmänt

Jag har stora problem när det gäller det här med maten det gör så fruktansvärt ont i ryggen när jag äter.Det gör så ont att man bara vill skrika av den smärtan och det är väldigtsvårt för mej att få i mej all de mängd av mat som jag ska äta under dagen.
 
Även om jag vet hur viktigt det är att jag äter den mängd som är ordinerat men hur motiverande är det att äta när man redan vet att det kommer göra jävligt ont?
 
Jag vet att det kan vara svårt för läkarna att veta hur man ska behandla det men jag tycker ändå dom borde göra någonting men det är klart dom behöver ju inte lida av smärta och dom får ju sin lön iaf även om dom inte gör sitt jobb
 
Det kommer att bli en tuff dag och jag kommer kämpa på men det är inte lätt men jag försöker då iaf.
 
Tack för titten välkommen åter!!
Sampe

Roligt att läsa

Publicerad 2013-11-15 08:32:37 i Allmänt

Idag är det en tuff dag för mej med mycket värk så jag rör mej så lite som möjligt eftersom det gör så ont. Om läkarna skulle prova på hur ont jag får ha det dag ut och dag in skulle dom jobba för att jag ska få hjälp.Just nu gör dom ju ingenting och jag får gå med smärta hela tiden vilket tar på krafterna fysiskt men också psykiskt.
 
Det är inte lätt att hålla humöret uppe så jag ber  om ursäkt för allt klagande jag skriver här på bloggen men det är som en slags ventil för mej.
 
En tröst i bedrövelsen var att jag läste ett mail som jag fått svar på för jag skrev ett mail till en som anlitat mej att föreläsa om vad som var bra och dåligt och vad man kan tänka på. Hon svarade att jag var väldigt duktig och att alla som hörde på var väldigt imponerade och fattar inte hur jag lyckats stå ut och ta mej igenom allt detta.
Hon undrade om jag kunde och va intresserad av att komma dit fler gånger både i Storuman men även om jag kunde tänka mej åka till Sorsele igen och prata för dom där?
 
Det var väldigt glädjande att få läsa och jag ska nu idag skriva åt henne att jag gärna ställer upp på det.
 
Nu måste jag sluta det värker för mycket.
 
Tack för titten välkommen åter!!
Sampe

Dagens miss

Publicerad 2013-11-13 09:26:13 i Allmänt

Jag fattar inte hur läkarna trodde att man kunde flytta min lunch medicin från 10:30 till 14:00 när jag nu missat att ta medicinen med en halv timma och har nu haft ett smärtgenombrott är det svårt att komma tillbaka.
 
När jag har så här ont efter bara att ha missat med att ta medicinen en halvtimma hur skulle de då vara om jag skulle ha flyttat medicinen så pass länge? Smärtteamet kan aldrig någonsin veta hur det är att ha en sådan värk att man inte ens kan göra saker  att man inte ens vill röra på sej för det gör för ont!
 
Det kommer att bli en kommer att bli en väldigt lugn dag och försöker återhämta mej från detta smärtgenombrott och jag kommer inte göra så mycket mer än att se film eller spela för att försöka distrahera tankarna från smärtan men det är väldigt svårt.
 
Tack för titten välkommen åter!!
Sampe

Ringa sjukvården

Publicerad 2013-11-12 09:09:52 i Allmänt

Jag tycker det är bedrövligt här i Sverige när man ska kontakta sjukvården man tar sej aldrig fram dit man ska.Nu under morgonen skulle jag ringa till distriktsköterska för att säga att jag behöver nya engångssprutor för dom är ju tänkt man ska använda en gång men vi diskar dom och smörjer med olja för att det ska gå lättare men till sist går det bara inte.
 
När jag då ska ringa så får jag höra välkommen till barnmorska vi kommer att ringa den 08.05. Det var ju inte dit jag skulle så jag ringer reception och får reda på att jag ska  ringa sköterska eftersom distriktet slutat ha telefontid. Hur fasen ska en patient veta de när dom inte informerar om detta så patienter vet vart dom ,ska ringa?
 
Nu idag kommer jag ta det lugnt har inte sovit så mycket i natt så man hänger inte riktigt med ska nog hör och häpnad lägga mej och sova en stund vilket jag  aldrig annars brukar göra.
 
Tack för titten välkommen åter!!
Sampe

Jobbig helg

Publicerad 2013-11-11 12:37:17 i Allmänt

Vi ha´r haft stora problem med internätanslutning under helgen det har inte gått att göra någ:)onting alls på internät. Nu i morse ringde morsan till Comviq och pratade länge och väl med honom och dom prövade en massa olika saker men dom lyckades inte så dom skulle skicka upp en ny sticka via post.
Ibland får man ju en snilleblixt jag testade att sätta över kortet till den gamla stickan och då fick jag upp internät men det tar en väldigt lång tid innan den byter sidor eller annat men det är ju alltid något.
 
Idag så blir det som alla andra dagar att ta det lugnt och försöka härda ut denna ursäkta språket DJÄVULSKA SMÄRTA!! Det gör att allt annat blir lidande kan inte vara aktiv eller fara ut som andra och det är ju många som sagt att " om du bara fick ta dej ut och så skulle det bli bättre" det är det inte för när jag mår så här dåligt vill jag inte åka hit eller dit för smärtan tar över för mycket för att man ska kunna se någon glädje med det. Jag är ju inte heller så rolig att umgås med när jag mår så här och har ont!!
 
Tack för titten välkommen åter!!
Sampe
 
 

Stora bekymmer

Publicerad 2013-11-07 10:43:05 i Allmänt

Jag har stora bekymmer med knappen på magen (peg) det gör fruktansvärt ont därifrån.Under den senaste tiden har det bara blivit värre och jag fått mer och mer ont. Jag har alltid en kompress runt knappen och jag måste byta den flera gånger per dag för att den är blodig.
 
Under dagen så får jag ju smörja kring den med bedövningssalva men den hjälper dåligt nästan ingenting och jag äter nån sorts medicin som man sprutar in men den fungerar heller inte. På natten så har jag ingenting som hjälper och jag kan inte ligga på den ena sidan för då får jag mer ont i knappen men om jag ligger på den andra sidan får jag så ont i ryggen 
 
När jag tog upp det med läkaren när vi hade läkarträffen så sa  den doktor att jag hade redan fått hjälp med det och att jag skulle köra sondmaten saktare för det skulle göra mindre ont men det gör precis lika ont de som om jag äter fort för att få det bortgjort men jag lyckas aldrig.
 
Ja som ni ser har jag det väldigt tufft just nu mer än vanligt  och jag kan förstå om läkarna inte vågar ta ansvar eftersom dom tycker att det är för svårt men jag måste ju ha hjälp iaf!!

Letar

Publicerad 2013-11-06 08:59:32 i Allmänt

Jag har ju under en längre tid haft väldiga problem med knappen (gastronstomin) på magen som jag får all min näring genom. När jag ska äta måste jag koppla dit en slang och bara det gör fruktansvärt ont!!!
 
Det har aldrig under 14 års tid varit så besvärligt med knappen som det är nu och detta gör ju att maten blir lidande men när jag tog upp det med läkaren när vi hade läkarmötet så det svar jag fick var " vi kan inget göra det handlar om att prioritera vad som är viktigast och det är ju att få i sej maten" Men hur lätt är det när det gör så ont att man skriker av smärta hur ska man kunna stå ut med detta??
 
Idag ska jag försöka leta åt ett knappskydd som jag använde den korta tid jag spelade hockey och jag tror att det skulle fungera och skydda bra om jag nu hittar det för jag gick ner till källaren och kollade bland hockey sakerna men där var den inte.
 
Jaja det återstår att se.
 
Tack för titten välkommen åter!!
Sampe
 
 

Sämre dag!

Publicerad 2013-11-05 11:44:41 i Allmänt

Idag är det en mycket jobbig dag med enorm smärta i ryggen och såret och jag vill helst inte röra på mej så mycket när det gör så ont varje rörelse.
 
Nu under morgonen ringde jag upp till receptionen uppe på sjukstugan för att fråga när man kunde vaccinera mej mot influensa. Jag måste vaccinera mej eftersom jag är i den så kallade "riskgruppen" för jag har två tycken shuntar en i huvudet och en i ryggraden därför är det så viktigt att jag gör det.
 
Jag känner mej som en zombie och är väldigt trött/seg i huvudet så jag hänger inte med riktigt.
 
Nu idag ska vi fara på Audio Video för att höra om min mobil kommit tillbaka än. Vi ska även prata med dom angående morsans mobil för den är ju knäppare nu än innan den var på lagning. När man ringer på hennes telefon kan det låta " välkommen till Teliamobilsvar" trotts att telefonen är på och den kan bryta ett samtal mitt i eller så hör man inte vad den man pratar med säger eller tvärt om att inte dom hör vad man säger så nu tänker vi kräva en ny telefon eller en liknande.
 
Nä nu orkar jag inte skriva mer får för ont.
 
Tack för titten välkommen åter!!
 
Sampe

Detta mörker

Publicerad 2013-11-04 11:57:00 i Allmänt

Det märks att vi går mer och mer mot vintern och i natten som var gick jag och la mej 22:30 och somnade och när jag sedan vaknar tittar jag ut och det var alldelens svart ute och jag tänkte kliva upp för det gjorde så ont i ryggen.
När jag klev upp så tände jag lampan den visade 00:15 så det var bara att försöka lägga sej igen men det blev inte mycket mer sömn för det.
 
Nu under vintern är det ju mörkt på afton/kvällen men även under natten/morgonen det är ju lika mörkt ute så det är ju lite svårt att veta om det är natt eller morgon eftersom det är lika mörkt.
 
Idag så gör jag nästan ingenting annat än att gå och dra på en stolpe ( sondpump) och jag har ju gjort det hela helgen och jag fattar inte hur jag ska orka med det. När jag fastnar med slangen som är till sonden rycker det ju i hela min magen och gör så FRUKTANSVÄRT ONT!!! Tänk er själva att ni har ett hål i magen med en 4,5cm pinne som går rakt in som man sedan fyller på vatten på sidan så den inte ska åka ut När man stöter till knappen eller att det rycker till så även om det inte verkar va något på utsidan men det är ju inne i magen det gör så ont. 
 
Nu måste jag sluta skriva för vi ska fara ut och handla jag och mamma så jag får se någonting annat än att bara va inne.
 
Tack för titten välkommen åter!!'
Sampe
 

Fungerar inte

Publicerad 2013-11-02 10:20:35 i Allmänt

Jag har ju under en tid varit störd över hur mycket morsan måste jobba övertid och istället för mer i lön ska hon ta ut det i ledighet. Det fungerar inte för igår så var det ju tänkt att hon skulle vara ledig men det blev att hon jobbade ändå nästan hela dagen igår.
 
Vi brukar ju åka ut där vid 11 tiden för ju tidigare på dagen det är desto bättre eftersom jag får mer värk ju längre dagen går. När klockan blev slagen ringde morsan och sa att det skulle dröja högst en halvtimma till innan vi kunde åka ut och jag sa att det var lugnt .
Det blev som det brukar bli en halvtimma blev en och en halv timma innan hon ringer och säger att jag kunde gå ner och ställa mej för hon var på väg men det dröjde ytterligare 20 minuter innan hon kom för just när hon skulle fara kom det in en hel massa folk. Hon försöker verkligen att hjälpa mej och att jag ska ta mej ut och så och även om jag vet att det finns vänliga personer som skulle gärna åka ut med mej så är det inte samma sak.
 
Hon mår dåligt över att inte kunna hålla tider men jag har fullständig förståelse över det och jag mår dåligt för jag vill inte ta upp hennes tid så mycket så hon kan sköta jobbet.
 
Vi hoppas att det blir bättre tider nu och det gäller att försöka se framåt istället för att behöva tänka på allt som varit för det kan man inte göra något åt.
 
Tack för titten välkommen åter!!
Sampe
 
 

Besviken

Publicerad 2013-11-01 15:10:00 i Allmänt

Igår hade vi ju den där läkarträffen med läkaren och dietisten och jag är besviken för nu ska jag måsta ändra så att jag äter med pump 20 timmar om dygnet. Jag ska även äta under natten och ursäkta språken men det blir ett djävla helvete för jag har provat det förut många gånger. Det som är det jobbiga är att om jag rör på mej eller att täcket eller kudde fastnar eller ramlar ner på slangen rycker det och gör fruktansvärt ont!!
 
Jag kommer att måsta äta så här i några veckors tid för dom kunde inte komma på någon bättre lösning.För att jag inte ska måsta vara fastlåst i en stolpe hela dagar ska jag få en specialanpassad ryggsäck som ska gå lätt att ta med.
 
Den andra saken jag är besviken för är att dom inte planerar att ha någon läkarkonferens som det är nu och det känns fördjävligt rent ut sagt. Här har man gått och väntat och väntat i över 3 års tid och hoppats och så blir det ingenting.
 
Dom tänker inte göra någonting på min medicinering till det bättre   och den medicin  som jag ville byta till någon annan ska jag måsta sluta med eftersom jag inte har råd att betala så mycket och ingen annan medicin kommer att ersätta den.
 
Ni kanske förstår varför jag känner mej besviken/lurad/arg ja listan går att göra lång.
 
Tack för titten välkommen åter!!
Sampe

Om

Min profilbild

samuel ingesson kallas även Sampe

Jag har sedan 1999 varit sjuk och har därför startat denna blogg för på så sätt kanske kunna hjälpa andra att orka fortsätta kämpa även om det inte alltid är så lätt.Jag har genomgått 58 operationer sedan 1999 så jag vet hur rädd man kan va för sjukvården och fått vara med om en hel del och mött många personer under åren och jag har hjälp dom. Om det är någon som har en fråga om antingen mej eller om sjukvården så svarar jag gärna på frågor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela