sampes

Jag är en kille som har fått kämpa här i livet mot min sjukdomar som jag fått vara med om men jag ger aldrig upp. Jag försöker att hjälpa andra som har det svårt så om ni har frågor inom vården så kanske jag kan hjälpa er med era problem så ställ en massa frågor jag svarar alltid på era frågor och inget är för dumt att fråga mej om jag är öppen för alla. Det kan bli rätt jobbigt men det är så mitt liv har varit sedan jag började va sjuk 1999 och jag har fått vara med om en hel del i vården. Jag försöker se de positiva i saker och ting men ibland är det väldigt svårt. Tack vare Stina Fjell som kom med iden att jag skulle jobba med att föreläsa för både barn och ungdomar men också i vården där jag ska berätta om hur jobbigt de kan vara att vara sjuk inte bara fysiskt utan också mycke jobbigt psykiskt.

Vart ska vi?

Publicerad 2013-09-30 07:30:43 i Allmänt

Idag ska vi träffa sitt- teamet angående att dom ska göra en specialdyna för min rygg men vi måste försöka prata med sjukvården för vi vet inte vart vi ska träffas dom i Lycksele utan vi vet bara tiden så det är något vi måste ta reda på¨.
Jag ska prata med dom angående dynan den måste vara väldigt mjuk och lätt att kunna ta med. Vi ska även fråga om man inte kan göra flera dyner eftersom jag är på så många olika ställen.
 
När vi varit där ska vi åka till Åhléns för att shoppa lite kolla på filmer data/tv spel för eftersom jag har så svårt att röra på mej och sitter mycket stilla är det värdefullt att ha något att försöka fokusera på något annat en stund. Även om det är ett actionspel jag spelar så vilar jag som hjärnan för då måste jag fokusera på det annars blir det game over direkt. 
 
Nu måste jag röra på mej det börjar bli för ont i ryggen för att jag ska kunna sitta kvar.
 
Tack för titten välkommen åter!!
Sampe
 
 

Hemma igen

Publicerad 2013-09-29 10:24:43 i Allmänt

Nu är vi ju hemma igen och det var en jobbig bilfärd fick stanna säkert tio gånger eftersom det värkte i ryggen men vi kom ju hem iaf. Igår gjorde jag nästan  ingenting för jag har inte sovit sedan 00:34 har haft en smärta som aldrig förr så det var omöjligt att kunna göra något vettigt.
 
I natt så var det nästan likadant vaknade 01:17 med värk som var i topp och har inte kunnat sova sedan dess.Vi har ju länge pratat om att vi ska byta bil för det blir ju bara värre och värre och man kan ju inte kosta på en bil hur mycket som helst. Nog för att den har varit bra men nu börjar den ha gjort sitt för jag känner mej som ett slakt efter att ha åka längre sträckor
 
Idag blir det nog en lugn dag eftersom det värker på tok för mycket för att jag ens kan tänka på att försöka göra något för jag vet att jag får mer ont.Det är inte roligt att inte kunna göra saker och att man ska måsta ställa in saker på grund av denna fruktansvärda smärta!!
 
Imorgon ska vi träffa sitt- teamet angående att dom ska göra en specialdyna för min rygg men vi måste försöka prata med sjukvården för vi vet inte vart vi ska träffas dom i Lycksele utan vi vet bara tiden så det är något vi måste ta reda på.
 
Tack för titten välkommen åter!!
Sampe

Trevligt möte!!

Publicerad 2013-09-27 09:09:47 i Allmänt

Igår så fick jag ju besök och vi hade tänkt gå till en del av hotellet som heter Skeppet där skulle det finnas biljard bowling resturanger och en affär men när vi kom dit visade det sej att dom endast har öppet den avdelningen på helgen.
 
Vi funderade en stund va vi då skulle göra och vi bestämde oss för att köra på lite sitsing och han visade mej olika platser här i Piteå. Innan vi åkte tillbaka så handlade jag lite på Ica och snacka om affär dom hade ju precis allt så det var väldigt svårt att välja i och med att det fanns så många olika sorter.
När vi var klara där åkte vi tillbaka för min rygg hade börjat värka och jag behövde medicin som jag glömde ta med mej när vi åkte ut. Sedan var det dags för honom att fara och det var väldig roligt att få besök av någon man inte träffat på länge och vi sa att det inte ska gå så lång tid innan vi ses igen :)
 
Nu idag ska vi ju fara hem och egentliggen ska man checka ut från rummet innan 11 men då jobbar ju morsan så då behöver vi inte checka ut förrän dom är klara som tur är för annars skulle jag måsta sitta nere i hotellfoajén och inte ha något att göra.
Det blir en tuff resa hem och nu har jag sagt åt morsan att nu kör hon precis som gpsen säger och inte efter vad hennes lokalsinne säger för det vet vi ju hur de gick.
 
Tack för titten välkommen åter!!
Sampe
 
 
 
 
 
 
 

Inlägg nummer två för denna dag

Publicerad 2013-09-26 11:05:23 i Allmänt

 Under alla år jag varit sjuk så har man ju mött en massa folk inom vården men även patienter. Innan vi skulle fara hit fick jag ett medelande på face Book och det var från en kille (nu mer man) som jag lärt känna.
 
Han undrade om vi kunde träffas någonstans idag och vi ska ses efter 12:20 i foajén.Vi har inte setts på säkert 10 år så det är lite märkligt att han kommer ihåg en efter alla dessa år. 
 
Det är ju tur att detta hotell är så stort och att det finns många saker man kan göra så nog hittar vi något att kuna göra.
 
Tack för titten välkommen åter!
Sampe

Lyxit värre!!

Publicerad 2013-09-26 09:25:47 i Allmänt

Igår så skulle vi ju till Piteå och det märks att man inte ska lita på sin gps och att man ska följaden vilket morsan inte gjorde så det blev 6,6 mil extra vi var ända in i stan i Skellefteå innan hon började föja som gpsen sa åt henne att göra.   
 
När vi väl är framme checkade vi in på rummet och det är ju värsta lyxen har allt man behöver och till och med en egen bastu på rummet. Efter det gick vi ner till foajén och möte alla andra och det var minst trettio personer som man aldrig har träffat.
 
Det som var lite jobbig var att dom flesta ville ju krama en när dom hälsade och inte för att jag är emot de utan det var många som stötte till såret på ryggen.
När alla hade kommit gick jag upp på rummet och tog det lugnt och på kvällen skulle det vara någon form av show och det var då tur man hade med sej öronproppar för dom behövdes verkligen.
 
Under natten har jag nästan inte sovit alls för det har värkt nå enormt mycket  och nu under morgonen skulle vi lägga om såret och det märks varför jag haft så ont det ser bedrövligt ut (mer än normalt).
 
Det är bara att försöka bita ihop men det känns tufft men det är ingen ide att gå till doktor här för då måste man ju rabbla allt som har hänt sen 1999 och det orkar jag bara inte.
 
Nu måste jag lägga mej håller på att somna.
 
Tack för titten välkommen åter!!
Sampe
 
 
 
 

En dag kvar

Publicerad 2013-09-24 09:39:11 i Allmänt

Nu är det bara denna dagen kvar innan vi åker till Piteå där morsan ska va på arbetskonferens och under tiden hon är där ska jag få någon sorts massarge som ska hetas va jätte bra för just dom problem jag har i ryggen och jag läste om det och många som provat på detta är nöjda och rekommenderar det till andra. Jag kommer även få va och bada för värmen i vattnet underlättar värken väldigt mycket.
 
Vi kommer att packa allt som ska med redan ikväll för vi kommer att åka redan 06:00 och jag behöver då inte oroa mej  att jag ska försova mej jag som vaknar och inte kan sova och måste kliva upp mitt i natten.
Jag kommer att se över vilken väg som är bäst att köra för den vägen man kör förbi Sorsele har väldigt mycket vägomläggningar. Det ska tydligen finnas en annan väg man kan köra något längre men utan vägomläggningar.
 
Nu måste jag röra på mej.
 
Tack för titten välkommen åter!!
Sampe

Tuff dag

Publicerad 2013-09-23 12:10:12 i Allmänt

Idag är det en väldigt tuff dag har en smärta ur såret som är på över 200% kan inte sitta mot ett ryggstöd för då flyger jag upp direkt eftersom det gör så ont.Jag kan inte heller ligga ner eftersom det gör för ont och jag har knappt kunnat sova alls så jag känner mej inge vidare.
 
Det är ju ingen ide att jag pratar med sjukan eftersom jag inte får någon hjälp det ända dom pratar om är ju denna läkarkonferensens som aldrig blir av!!!
 
Eftersom det gör så ont så gör jag nästan ingenting annat än att se filmer eller sitter vid datorn korta stunder.Jag är ju inte så mycket ute nu mer men det beror på att jag inte orkar och samtidigt är det även för att försöka visa mej så lite jag kan på byn inte för att jag inte vill utan att folk ser hur dåligt jag får må och om man då träffar en massa folk så försöker man ju hålla sej piggare än var man är bara för att man vill va trevlig.
 
Jag håller på med att söka på internät om hur lång tid man ska behöva vänta och vilka rättigheter jag kan ställa inom vården och om jag har rätt till ersättning för att jag inte fått någon hjälp.
 
Nu måste jag lägga mej för det gör på tok för ont.
 
Tack för titten och välkommen åter!!
Sampe
 

Min låt!!!

Publicerad 2013-09-22 12:34:02 i Allmänt

Igår så var det ju körslaget och jag hade sedan tidigare sagt åt Elisa att jag tyckte dom borde sjunga den låt som dom vann dansbandskampen "det här är bara början" och som hon sjöng för mej under Storumandagarna vid autografskrivningen eftersom jag inte kunde komma på kvällen och hon valde den låten!!!
 
Man blir glad över att hon valde den låten och man kan ju på sätt och vis säga att jag valde låten :)
 
Elisas kör gick ju vidare och jag ringde ett x antal gånger och jag vet att mormor röstade också många gånger och hon sa att hon får nog leva på vatten och bröd eftersom hon röstat upp hela pensionen  :P
 
Tack för titten välkommen åter!!
 
Sampe

motivation

Publicerad 2013-09-21 12:09:42 i Allmänt

Jag har ju länge sagt att jag håller på att skriva en bok om allt jag varit med om och jag har hållit på nu i två år. Nu under en lång tid har jag inte skrivit något för jag har saknat motivationen och tänkt att det inte var någon ide att skriva eftersom jag inte är så bra på var det ska va punkt eller andra skrivregler.
 
Det har vänt nu för igår träffade jag min mentor och vi pratade om det och hon tyckte jag ska fortsätta och att jag inte ska bry mej om var det ska va punkt eller olika stycken för det går att ordna till sedan.Nu har jag fått tillbaka motivationen igen och det kommer att ta tid eftersöm jag varit med om så mycket.
 
Jag var ju bara nyss fyllda 7 år som jag blev sjuk och fick veta om att jag hade en livfshotande hjärtumör och att den ända lösningen var operation. och när man är så pass liten är det svårt att hinna uppfatta vad det handlar om och jag kommer även skriva om allt jag fått gå igenom sedan dess.
 
Vi får väl se vad det leder till ......
 
Tack för titten välkomen åter!
Sampe
 
 
 

bra resultat

Publicerad 2013-09-20 08:41:44 i Allmänt

 
Igår var det en härlig hockey match igår uppe i norr där RÄTT lag vann toppen mot botten!!
 
I natt har det inte blivit mycket sömn har haft en fruktansvärd smärta i ryggen gick och la mej 22:30 och vaknade 12:43 och har varit vaken sedan dess.
 
Det blir inte mycket sömn för mej och många undrar hur jag pallar med och hur jag kan hålla mej vaken men det blir ju en sorts vana att inte kunna sova.
Man kan ju inte göra så mycket på natten för att inte störa morsan/grannar så dom får sova . Jag brukar gå in i tv -rummet stänger dörren och har tv:n på lägsta volym och det är ju tur man har bra hörsel då behöver man ju inte så hög volym.
 
Senare idag ska jag upp på sjukan för att dom ska titta till såret har ju haft den senaste tiden mycket mer ont och jag skulle vilja höra med ortopeden ifall skruvarna i ryggen måste va kvar för jag tror dom gör mer skada än nytta.
 
Nu ska jag lägga mej en stund börjar bli rejält så trött men det blir svårt att sova hinner knappt lägga mej förrän jag måste upp pga att det gör så ont.
 
Detta är något jag vill att dom tar tag i för man ska inte behöva ha det så här!!
 
Tack för titten välkommen åter!!!
Sampe
 

Det gick ändå !!

Publicerad 2013-09-19 10:15:50 i Allmänt

Igår hade jag ju skola som jag var på ett tag innan ryggen sa ifrån och efter att morsans möte slutat (se gårdagens inlägg) så åkte vi ju till skolan och hämtade min mobiltelefon som jag alltid lyckas tappa bort hela tiden.
Efter att vi varit där så åkte vi till Ica för att handla och efter det hade jag väldigt ont i ryggen så vi åkte hem (tog mej knappt upp till lägenheten) tog medicin och började titta på film.
 
Vi hade ju tänkt gå på bio men när jag mådde dåligt beslutade vi att vi inte skulle fara men efter att jag tagit extra medicin och Sampes egna medicin (kylklabb som jag håller mot såret) så kändes det bättre så vi kunde gå på bbio iaf:)
 
Det märks ändå idag att jag var ute senare än vanligt för det värker mer idag och jag vet inte hur jag ska lyckas få tag på ortopeden för att fråga om det skulle vara möjligt att plocka bort dom skruvar och stag som jag har kvar i ryggen för jag tror dom gör mer skada än nytta som det är nu.
 
Tack för titten välkommen åter!!
Sampe

Tur

Publicerad 2013-09-18 10:51:57 i Allmänt

Idag var jag på skolan och hade samhällskunskap och jag kunde va där över 1 timma men till slut pallade jag inte mer så jag ringde till morsan och hon hämtade mej. Vi åkte till hennes jobb för hon skulle ha ett viktigt möte där men när vi kom dit upptäcker att jag inte hade min mobil så jag bad morsan ringa på den och jag gick ut och kollade i bilen men där fanns den inte.Jag ringde till receptionen och bad dom gå till mitt skåp för att kolla om den låg där och det gjorde den som tur va.
När mötet är klart kommer vi att åka och hämta den
 
Det är tur man bor där man bor för det har hänt ofta att jag tappat bort något men jag har alltid fått igen det och hade man bott i en stad  skulle man nog inte få tillbaka sakerna.
 
Tack för titten välkommen åter!!
Sampe
 

Dagens sjukvård!!!

Publicerad 2013-09-17 13:13:43 i Allmänt

 Jag var uppe igår på sjukstugan för att jag skulle väga mej och när jag kom dit var det extremt mycket patienter där.Vi väntade och väntade och jag fick mer och mer ont i ryggen så till sist efter att ha väntat över 1 timme gick vi till receptionen och sa att vi åker och att dom får ordna en ny tid. 
 
Det är något som måste åtgärdas för det känns så förnedrande att behöva sitta så länge och plågas och att man sitter bland en massa personer som får se hur dåligt man mår!! 
 
Idag har jag ju egentligen skola men jag kan inte fara pga att det värker så förbannat mycket i ryggen och vi la om såret i morse och det ser inge trevligt ut det verkar ha backat igen tyvärr :(     
 
Nu ska jag lägga mej en stund för att av belasta ryggen men det blir ju högst 5 minuter innan jag måste kliva upp eftersom jag även får värk när jag ligger för länge så det är en himla soppa det här.
 
Tack för titten välkommen åter!!
Sampe
 
 

Dagen det

Publicerad 2013-09-16 11:28:40 i Allmänt

Nu idag ska jag upp på sjukan för att väga mej och jag kommer att bli vansinnig om jag gått ner och dom börjar bråka med mej Jag har skött maten som jag ska trotts att jag får EXTREM SMÄRTAi ryggen efter att jag ätit det gör så ont att man bara vill skrika och gråta  och att behöva göra det 6 gånger per dag är tortyr!!
 
Jag försöker att hålla humöret uppe men det är inte lätt när det gör så fruktansvärt ont!!
 
Tack för titten välkomen åter!!
Sampe
 

Måste få hjälp!!

Publicerad 2013-09-15 08:09:24 i Allmänt

Jag ska upp på sjukan imorgon för att väga mej igen och då kommer jag att prata med dom angående att jag får mycket mera ont i såret efter att jag ätit. Tidigare sa jag ju åt dom om de men dom trodde inte att det berodde på det men nu står jag inte ut längre!! Efter varje gång jag ätit får jag extremt ont eftersom jag är stelopererad så när det blir fullt i magen trycker det mot skruvarna som trycker mot såret!
 
Det är inte lätt att få i sej maten trotts att jag vet hur viktigt det är men när det gör så ont att man bara vill gråta och jag blir deppig över att ingen tar detta på allvar dom borde själva prova på hur det är innan dom säger något!!
 
Nu idag kommer jag att ta det väldigt lugnt eftersom ryggen är som den är men jag har kommit på en sak alldelens själv och det är att om jag tar en frysklabb och trycker mot såret så lindrar det lite grann.
 
Det är bedrövligt inom Svensksjukvård att man hela tiden som patient ska måsta kriga sej till saker och för att få en undersökning och att läkare/sköterska inte tror på vad patienten säger!!!
 
Tack för titten välkommen åter!!
Sampe

Jobbig natt

Publicerad 2013-09-13 10:04:57 i Allmänt

I dag vaknade jag 01:40 och hade för ont i ryggen för att jag skulle kunna ligga kvar i sängen och somna om.Jag gjorde som jag brukar gå in i tv-rummet stängde dörren så morsan inte skulle vakna och satt och tittade på tv.
 
Jag fattar inte varför vissa gånger man ser på någon film eller hör en låt på radion som sedan fastnar på hjärnan även fast man inte ens tycker den är bra?Nu har jag gått med en och samma låt i tre dagar så man börjar bli less men jag vet inte hur man får bort den ur skallen.
 
Det lär bli en rätt lugn dag idag för mej med tanke på att man knappt sovit och har en rygg som värker men jag ska ändå försöka ta mej ut för att träffa lite folk åtminstone. 
 
Tack för titten välkommen åter!
Sampe

Ett bakslag

Publicerad 2013-09-12 09:47:00 i Allmänt

Det har ju under en tid börjat att bli något bättre i såret och det har inte varit samma smärta som innan.Jag har ju kunnat röra på mej mer och göra saker men nu har det vänt igen för när vi la om såret igår förstod vi varför jag haft så ont dom senaste dagarna såret har öppnat sej igen.
 
Jag har knappt sovit alls och nu är samma smärta tillbaka det är som en brinnande eld just i såret och  medicinerna hjälper  inte mot denna smärta så jag testade lägga en kylkudde som varit i frysen ovanpå bandarget och det hjälper då lite åtminstone.
 
Ikväll smäller det Björklöven spelar sin första match idag mot Malmö Redhawks och den matchen sänder dom på tv 10 det blir kul att kunna följa grabbarna även fast man inte kan vara där på grund av hälsan. 
 
Nu ska vi fara ut på byn och handla även fast det tar så på krafterna men det känns mycket bättre när man träffar lite folk man känner och surra lite för det blir väldigt trist att bara gå hemma mellan tv och datorn och räkna tapeterna :)
 
Tack för titten välkommen åter!!
Sampe

Lite positiv ändå

Publicerad 2013-09-11 13:02:26 i Allmänt

Jag var ju till sjukgymnasten igår och det var en plågsam undersökning vill jag lova och det gjorde fruktansvärt ont
men det som var positivt var att jag fick höra att nästa vecka ska det bli någon form av möte angående att jag ska få göra en avgjutning av ryggen som man sedan kan göra en specialanpassad ryggdyna så jag vilar hela ryggen.
 
Det var ett glädjande besked har ju bara väntat nu i över tre år på att få göra detta så jag hoppas det blir av.
 
Nu idag har jag väldigt ont i ryggen men jag vet ju vad det beror på så det är bara att försöka härda ut.
 
Tack för titten välkommen åter!!
 
Sampe

en vändning??

Publicerad 2013-09-09 11:00:39 i Allmänt

Igår så var vi ju och röstade och vi hade röstat så åkte vi på Ica för att handla och där träffade vi min sjukgymnast och jag berättade om min situation och att läkarna inte gör något för att hjälpa mej och hon bad mej ringa idag och imorgon ska jag träffa henne 14:30.
 När hon har undersökt mej så kanske hon kan hjälpa mej att prata med läkarna så att dom verkligen tar tag i det här för detta tar knäcken på mej.
 
Jag är glad över folkomröstningen blev av och nu hoppas jag att politikerna lysnnar så vi får en rättvis vård än var man bor.
 
Nu måste jag sluta skriva det värker för mycket i ryggen.
 
Tack för titten välkomen åter!!
Sampe

RÖSTA!!!!!

Publicerad 2013-09-08 12:47:35 i Allmänt

Idag så är det folkomröstning och jag vill uppmana alla att gå och röst för har man fått vara sjuk och provat på vården så vet man hur viktigt det är att den fungerar och att man får hjälp än vart man bor. När man fått prova på hur sjukvården är så fattar man att något måste göras!!
 
Om alla tänkte " varför ska jag gå och rösta det är ju ingen ide och det gäller ju inte mej" så är det inte underligt att sjukvården är som den är och nu när man nu har chansen tycker jag alla borde ta den för man vet aldrig när man blir sjuk och man behöver hjälp.
 
Ta nu chansen!!
 
Tack för titten välkommen åter!!
Sampe

Denna rygg!!!

Publicerad 2013-09-07 09:52:34 i Allmänt

Den som inte provat på att ha riktigt ont i ryggen vet inte hur bra dom har det för det minsta man rör på sej gör det ursäkta språket förbannat ont!!
Jag har varit vaken sedan 02:30 och klev upp för det värkte så i ryggen att det gick bara inte att ligga kvar . Dagarna blir väldigt långa när man vaknar så tidigt och det blir inte bättre av att man inte kan vila på dagarna pga att det värker i ryggen så fort jag ligger ner. Under en natt kan jag måsta va uppe och röra på mej mellan 10-15 gånger eftersom det värker så ni fattar att det inte blir mycket sömn för mej.
 
Idag har morsan mopedutbildning under hela dagen så jag hade först tänkt åka ut med permobilen men det blir inget av de för det värker för mycket och det stöter ju så eftersom vägarna är så dåliga i samhället.
 
Antingen blir det senare idag som jag åker ut eller om jag ringer farfar och åker ut med honom de får vil väl se.
 
Tack för titten välkommen åter!!
Sampe
 
 

Besök

Publicerad 2013-09-04 08:37:37 i Allmänt

Idag har ju Sverige besök av presidenten Obama och jag är glad över att man inte bor i Stockholm för dom stänger ju av stora delar av staden så det blir väldigt svårt för dom som bor men även jobbar. 
 
Det är även andra som kommer på besök idag mammas chef men även hon som är chef över henne plus några IT-killar för att försöka ordna mammas dator som dom kämpat med nu i 5 dagar för att få den till att fungera. Hon har nästan inte kunnat jobba alls och det är synd att hon inte kan sköta sitt jobb pga tekniken.
 
Hon har haft det väldigt stressig den senaste tiden och fått jobba mycket övertid och jag sa åt mamma att prata med cheferna om detta för det gör ont i mej när jag ser hur passa illa hon far av detta.
 
Nu tar vi dagen som den kommer ha en bra dag.
 
Tack för titten välkommen åter!!
 
Sampe

Inte kul men nödvändigt

Publicerad 2013-09-03 11:08:30 i Allmänt

Idag så ska jag återigen till tandläkaren för att laga samma tand som dom redan lagat en gång tidigare men som aldrig håller.Det här blir tredje gången som dom måste göra om det och nu tänker jag säga åt dom att göra en lagning som sitter för det är ju inte det roligaste man gör att behöva gå till tandläkaren stup i kvarten bara för att dom inte gör en lagning som sitter.
 
Jag har ju egentligen skola idag men jag kommer att läsa hemma idag för efter att jag suttit i tandläkarstolen så är jag inte i skick att orka med skola utan då läser jag hemma istället.
 
Nu ska jag ta och göra mej i ordning ska va där 11:30 och morsan hämtar mej 11:15 så det är bäst att röra på sej.
 
Tack för titten välkommen åter!!
Sampe

Otroligt men sant

Publicerad 2013-09-01 16:06:45 i Allmänt

Jag gjorde en sak igår och det var att ramla utanför vårt hus från översta trappsteget och utför hela trappen och landade på backen och slog i huvudet. 
 
Det var bara ett under att jag inte bröt någonting för jag är ju väldigt benskör men jag har väldigt ont i kroppen.Jag fastnade med skosnöret i trappen och föll framlänges och det som jag tror blev min räddning var att jag han sätta upp armarna och hann  trycka ifrån så jag inte slog i huvudet i trappen just då men när jag landade på marken slog jag i huvudet. 
 
Jag har väldigt ont i kroppen i dag känner mej totalt mörbultad. Imorgon kommer jag att ringa till våran hyresvärd angående att jag vill att dom gör något åt trappen för detta är femte gången som det händer något. jag har ramlat 4 gånger och morsan en gång och det var ju då hon bröt benet.
Vi får väl se vad dom säger för något måste då göras åt den för så här går det inte att ha de för man ska ju inte behöva riskera livet så fort man ska gå i trappen.
 
Nu måste jag ta det väldigt lugnt och tur i oturen är att jag har ju ingen skola på måndagar så jag får en extra dag att hinna reparera och vila upp mej så jag är iform till på Tisdag.
Jag tror nog inte att jag ska satsa på yrket som stuntman .
 
Tack för titten välkomen åter!
Sampe

Om

Min profilbild

samuel ingesson kallas även Sampe

Jag har sedan 1999 varit sjuk och har därför startat denna blogg för på så sätt kanske kunna hjälpa andra att orka fortsätta kämpa även om det inte alltid är så lätt.Jag har genomgått 58 operationer sedan 1999 så jag vet hur rädd man kan va för sjukvården och fått vara med om en hel del och mött många personer under åren och jag har hjälp dom. Om det är någon som har en fråga om antingen mej eller om sjukvården så svarar jag gärna på frågor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela