sampes

Jag är en kille som har fått kämpa här i livet mot min sjukdomar som jag fått vara med om men jag ger aldrig upp. Jag försöker att hjälpa andra som har det svårt så om ni har frågor inom vården så kanske jag kan hjälpa er med era problem så ställ en massa frågor jag svarar alltid på era frågor och inget är för dumt att fråga mej om jag är öppen för alla. Det kan bli rätt jobbigt men det är så mitt liv har varit sedan jag började va sjuk 1999 och jag har fått vara med om en hel del i vården. Jag försöker se de positiva i saker och ting men ibland är det väldigt svårt. Tack vare Stina Fjell som kom med iden att jag skulle jobba med att föreläsa för både barn och ungdomar men också i vården där jag ska berätta om hur jobbigt de kan vara att vara sjuk inte bara fysiskt utan också mycke jobbigt psykiskt.

Väntans tider

Publicerad 2010-03-31 08:42:16 i Allmänt

Igår var vi ju nere hos mormor hon vart inlaggd på strokeenheten hon hade inte en prpp i huvudet men det kunde tänkas att hon hade en propp i hjärtat så dom har tänkt undersöka de och se ifall hon skulle behöva någon ny medicin som kanske kan ta bort en sådan propp och förebygga att nya proppar bildas men vi får väl se nu idag vad som ska göras ifall hon kan få ut medicinen och om  hon får fara hem för då istället för att hon ska behöva åka taxi så kan hon ju få åka med mej och morsan visst det är ju lyxigare med taxi men ändå det kostar ju pengar så om jag vore hon skulle jag välja att åka med oss då sparar hon ju pengar iaf.

Men då i går så då när vi rusade nja snarare morsan rusade jag åkte rullstol i kulverten för det var långt vi skulle gå så morsan ville att vi skulle göra så hur som haver då när vi paserar en gång där så då ser jag min smärtdoktor och då hejdade jag morsan och då pratade vi med honom om att jag behövde få nya recept på en av medicinerna och han lovade att skriva ut de så vi gjorde två flugor på smällen men det som var synd var att han inte skriva ut medicinen samma dag så vi får hoppas att han gör det i dag istället så vi kan hämnta ut det innan dagen är slut.

Nu så ska jag göra mej i ordning så vi kan fara fortast möjlight men tack för titten och välkomen åter!!

Sampe

Inte bra alls

Publicerad 2010-03-30 06:55:42 i Allmänt

Jag skrev ju i går att mormor var nere på vårdcentralen här i vindeln men efter att ingen hade hört någoting så började jag söka rätt på henne vi trodde att hon skulle vara kvar där men då fick jag reda på att dom skickade henne till umeå för dom trodde att det kunde behövas någon ny medicin och dom tyckte att hjärtat slog på tok för sakta så hon fick sitta hela tolv timmar innan  hon fick träffa doktorn och den doktorn vill lägga in mormor så nu ligger hon på en avd på sjukhuset så vi ska fara ner och vara hos mormor för vi vet att hon brukar bli lite orolig när ho n inte vet vad som kommer hända och framför allt när hon är inom sjukvården och hon har själv uttryckt att det känns bra när vi är med vi som har vanan inne när det gäller sjukvården så vi får väl se när vi far ner men en sak är då klar att ner ska vi då.

Morsan skulle ju egentliggen vara på ett möte för jobbets räkning men hon struntar i de för mormor är ju viktigare än vad jobbet som man kan göra sedan är för det startas ju inget världskrig eller så bara för att mamma inte kan va där.

Nu måste jag vidare men tack för titten välkomen åter

Sampe

orolig heter

Publicerad 2010-03-29 11:29:17 i Allmänt

I går kväll så ringde min moster och hon berättade att hon pratat med mormor och min moster trodde att min mormor hade fått ett blodpropp för när hon pratade med henne så sluddrade hon och kunde inte göra sej förstådd men efter ett tag så helt plötsligt så släppte de då var hon som hon brukade men att hon idag skulle fara ner på vårdcentralen och prata med en doktor och be dom ta lite prover vi får väl se vad det visar men vi hoppas att det inte är något farligt.

Vi ska ju fara ner till mormor som vi brukar göra på påsken så vi får väl se hur det är med henne hon sa att det skulle kännas tryggt att ha någon hos sej ifall någoting som skulle hända så då när mamma ska på ett jobb möte så stannar jag hos mormor och håller henne sällskap.

Men det tar ju ett tag innan vi kommer iväg det är läkare som vi måste ha tag i för att få ut recept på mediciner det är lite körigt att få tag på läkare men vi får försöka få tag på någon läkare i Umeå för dom läkare i Storuman kan inte skriva ut en medicin sort och medicinen finns på appoteket i Storuman så det gäller bara att få ett recept hur nu de ska gå??

Tack för titten och välkomen åter!!

Sampe

Köra

Publicerad 2010-03-28 10:05:29 i Allmänt

I dag så ser det ut att vara bättre väder så då kanske jag och morsan far ut och att jag får köra lite har ju inte blivigt så mycket av de nu på sista tiden men nu ska jag försöka hinna med man måste ju öva en massa om man vill klara körkortet så då gäller de att inte ligga på lat sidan får försöka ta igen den tid jag förlorat pga min hälsa men det går nog hoppas jag då.

Annars i dag så har jag inte direkt kunnat komma på vad jag ska hitta på ifall man kanske far ut på byn och hittar på något ifall något är öppet det är ju nästan aldrig någon affär eller akkan som har öppet dom tider när dom skulle behövas som bäst men man lär nog hitta något iaf.

Tack för titten välkomen åter!!

Sampe

I natt....

Publicerad 2010-03-27 11:31:50 i Allmänt

I natt så vaknade jag och kände mej inte riktigt bra hade lite ont i halsen men jag lyckades somna om och nu känner jag inte av halsen alls men jag ska nog va lite försiktig och klä mej extra mycket om jag ska gå ut idag men jag vet då inte vad jag ska hitta på idag har inte direkt några planer men jag kanske kommer på något men det är ju inte det bästa vädret för att hitta på någonting ute så det får väl bli någonting inne istället.

nu har jag inget mer och skriva i dag så tack för titten välkomen åter!!

Sampe

Ja det lyckades

Publicerad 2010-03-26 10:26:16 i Allmänt

Jag skrev ju tidigare att jag var på möte med syokonsulenten och vi satt ju och pratade ett tag och då igår kväll fick jag reda på att jag ska få fara och prakticera på förskolan "dagis" Gungan på avdelningen skogsbacken när hon hade ringt till dom på gungan och frågat så var dom först lite osäkra om dom skulle ta emot något praktikant men sedan när dom fick höra att det var jag då sa do JA direkt!! det känns jätte bra att veta och dom sa att jag fick organisera upp mitt eftet schema och vad jag kan och inte kan göra för jag kan ju inte ta ut mej helt så att skolan blir lidande men men det lär nog gå bra.

I dag så var jag på engelskan och då hade vi ett förhör på 40 glosor som vi skulle lärt oss sen igår det tycker jag va lite mycket på så kort tid man borde ju få åtminstånde två dagar på sej men tyvärr inte så det märktes ju på provet vi hade hade inte äns 25 procent rätt så jag får nog ett omprov eller nåt men jag har då klagat på attvi fick sådan kort tid vi får väl se hur de går.

Tack för titten välkomen åter

Sampe

Nytt möte

Publicerad 2010-03-25 08:41:42 i Allmänt

I dag så ska jag träffa syokonsulenten och vi ska ju prata om att nästa period att jag ska få fara och praktisera antingen på någon förskolan eller dagis ( som jag helst vill) annars så kan det bli någon affär eller så men det ända negativa är att jag inte får lyfta tunga saker så det är ett litet hinder men dom säger att det går att lösa och det hoppas jag då verkligen att det gör för jag vill jobba med barn det är det ända jobb som jag skulle passa för andra säger att jag har god hand med barn så det är ju ett plus de med.

Efter att jag varit på mötet så då har jag lunch rast sedan är det matematik och efter de ska jag få fara upp på sjukstugan och få massarge behöver verkligen det har börjat haka ihop sej regält i ryggen så det ska bli skönt att få bort lite av de men efter de så då har jag engelska (det värsta ämnet som finns) men får  väl stå ut med de iaf sedan så då är skoldagen slut.

Nu ska jag dra mej till baka till läxorna men ha det bra och tack för titten och välkomen åter!!'
'
Sampe

Jobba ikväll

Publicerad 2010-03-24 09:17:41 i Allmänt

I dag så är det en ny dag och i dag ska jag far till skolan och jobba undan lite för jag skulle behöva vara ledig här fram över så det gäller at hinna göra så mycket arbete som möjligt jag vet bland annat att jag har engelskan och naturkunskap i dag men jag vet ju inte hur det blir sedan för i kväll är det ju öppet hus på luspen och då ska några av oss elever ha lektion så jag vet inte hur det blir med dom överiga lektionerna men det lär väl ordna sej till slut.

För överig i dag så vet jag inte vad jag ska hitta på men jag får väl fara ut en sväng på byn och se vad som händer eller nått hur som haver tack för titten välkomen åter!!

Sampe

vad händer?

Publicerad 2010-03-23 11:03:51 i Allmänt

I dag så har jag lite att skriva för jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag har bland annat kollat på olika företag som tatuerar det kommer nog att bli en affär i umeå som jag tror heter Ume skinart dom ska hetas vara en av dom bästa i umeå så det lutar åt de hållet men när det blir vet jag inte men jag har till hundra procent bestämt mej för att göra de för jag vill visa löven vad dom betyder för mig för dom har gjort så mycket för mig och mamma så då kan ju jag visa hur mycket jag uppskattar de.

Jag ska även idag fara ut med farfar och hitta på något det var länge sedan som vi gjorde något ihop så det ser jag fram emot för man vet ju aldrig med dom äldre hur länge dom finns kvar så det gäller att ta vara på den tid som ges för efteråt är det försent att göra något åt de KOM IHÅG DE!!!!

Tack för titten och välkomen åter!!

Sampe






Praktisera eller inte praktisera

Publicerad 2010-03-22 11:01:31 i Allmänt

Det märks att man inte är tränad och att man var VÄLDIGT dum som var ibacken i lördags för nu har man ont i dom få och ända musklerna man har så jag kommer nog inte att åka nå mer på några år åtminstånde.

I dag så har jag räknat i matte och jobbat lite i naturkunskapen för vi hade ju ett prov i naturkunskapen men då kunde jag inte vara där så nu väntar jag på att få reda på när jag ska göra det dära provet så jag inte hamnar efter för det skulle inte kännas bra nu när det har börja rulla med skolarbetet så nu vill jag då inte hamna efter.

Ska nu på torsdag träffa syokonsulenten och prata om det här med om jag kan få mej en praktikplats
men det svåra med kråksongen är att jag inte kan lyfta så mycket pga min rygg och samtidigt är man ju inte så kraftigt byggd så man klarar inte av så tunga lyft så jag har ju en del begränsningar så vi får väl se hur det går jag kan ju alltid jobba med skrivbordsgöra andra kanske inte tycker det är riktigt arbetsgöra men när man har sina begränsningar så då kan man ju välja sånt men jag är då tacksam om det då går någonting.

Tack för besöket och välkomen åter!!

Sampe

Dum ide

Publicerad 2010-03-21 10:53:14 i Allmänt

Jag skrev ju att jag skulle på ett årsmöte trodde det skulle gå ganska fort men dom hadew 26 punkter att gå igenom och jag var den yngsta medlemen men sak samma jag hjälpte till med fika och rösträkningen och sedan så kom dom till en punkt där det stod "Valburedningen" jag visste ju lite grann om de hela men då sa dom att det inte kunde vara någon som satt i styrelsen och då är det en kvinna (ska inte skriva vem vet inte om jag får det eller inte) mwen hur som haver som sa att hon tyckte att jag kunde vara ordförande i Valburedningen jag fattade inte först men till slut blev det så så nu är jag Ordförande i valburedningen dom valde mej antagliggen för att jag är bra på att övertala folk och att jag känner en massa folk det kan va några av anledningarna det spelar ingenroll vadför men jag är då JÄTTE GLAD för  att dom ger mej detta anförtroendet änn en gång tack!!.


Ni kanske märkte att jag inte skrev något inlägg anledningen till att jag inte skrev igår beror på att jag fick ju en ide om att fara upp till slalombacken och kanske åka några åk men morsan sa hela tiden nej men till slut gav hon med sej så jag gjorde mej i ordning för att fara dit upp och när jag åkte i liften så kändes bena lite som spagetti men jag tänkte att det skulle nog gå vägen bara man fick vänja sej till sist var jag uppe och det bar iväg inte så fort men jag känner att det tar lika mycket när jag bromsar så i kröken så blev total stopp men som tur gjorde jag inte illa mej så mycket men det svåra var att ta sej upp det var helt omöjligt bena bar mej helt enkelt inte  och biningarna var för hårt spännda så jag fick inte loss skidorna efter många misslyckade försök så kom det en vänlig man och hjälpte mej på bena men då var det ju bara den sista biten kvar av backen (den värsta tycker då jag) och allt gick bra ända mot slutet då det blev ytterliggare en luftfärd och ner i backen men som tur var ju morsan där nere oich hjälpte mej upp på benena men då hade jag redan insett att jag måste fara och träna lite har misst mycket av den lilla benstyrka jag haft.

Är huvudet dumt får kroppen verkligen lida!!

Sampe

Möte

Publicerad 2010-03-19 11:30:33 i Allmänt

I natt så vaknade jag med ett ända ryck och var kallsvettig yr och ont i nacken anledningen att det hände beror på att jag inte syresätter mej så bra under nattetid så då hade jag ju fått en andningsapparat men jag kom inte riktigt överenns med den för det minsta att den åkte fel när man sov så då började de spruta en massa luft i ansiktet så det är nog en av anledningarna till vadför jag inte kunnat använda den men nu inser jag att jag har nog inget val.

Jag pallade inte att gå till skolan i dag pga av all värk i rygg och nacke det är ju ganska tufft i skolan så det blev en lugn dag i dag men jag ska på på ett årsmöte som i en förening kan va rätt kul om man kunde se hur det går till och om man kan hjälpa till på ett litet hörn har ju varit med i Styrelsen i  Storumans ik i några år nu så jag känner ju till hur det fungerar så vi får väl se vad det blir.

Ha en fortsatt bra dag välkomen åter!!

Sampe

Pusst

Publicerad 2010-03-18 12:42:11 i Allmänt

Jag får be om ursäkt för det dåliga uppdaterandet på sistånde har inte riktigt mått så värst bra och då är det inte det första man tänker på tyvärr.

I dag är jag inte i skolan pga har en sju helsikes smärta i rygg och nacken har inte sovigt nästan någonting i natt så man hänger inte riktigt med får nog fara hem och lägga sej och titta in i huvudet så man kanske kan vakna så man är pigg till kvällen får väl se vad man hittar på säkert blir det nå lugnt får se hur det blir.

Orkar inte skriva mer just nu får skriva mer i morgon istället men tack för titten och välkomen åter!!

Sampe

Nu händer de

Publicerad 2010-03-15 09:10:21 i Allmänt

Nu händer det saker i dag så ska jag träffa skolan och Umluspen för att dom ska ordna dörröppnare på vissa dörrar som vi tjatat om så länge men nu är det äntliggen dags det känns bra att inte behöva slita i dörrar när man mår som man mår det kanske inte låter som en stor sak men det är de för när man inte har kroppen i ordning så då är det bra att få hjälp med sådana saker.

Jag håller på att bli knäpp när det gäller naturkunskapen jag får inte att gå ihop jag pluggar och pluggar men efter en stund är det borta det är nog sant som ungarna på förskolan sa att "Samuel din hjärna måste vara på semester i malorca" så om någon ska på semester dit så kan jag följa med i en väska eller så för att hämnta hem min hjärna vi tar inte mycket plats.

Åter till verkligheten naturkunskapen väntar man kan inte fly längre....

Tack för titten och välkomen  åter!!!

Sampe

Plugga och slita inte sitta och ....

Publicerad 2010-03-14 11:49:44 i Allmänt

Tänk ändå att snart har hela sportlovet gått och jag har inte sportat någoting det känns inge bra för är det sportlov så ska man väl sporta men det är ju klart man har ju inte riktigt förutsättninga för att kunna göra sådana saker men jag försöker då iaf på mitt vis det finns inge mer jag kan göra åt den saken.

I går så då höll det nästan på att bli så att jag kunde övertala morsan att få fara till slalombacken för att åka skidor men då när vi ringde för att höra om det var öppet så då sa dom att det var stängt pga att det inte fanns folk som var intresserad av att sköta liften det tycker jag är dåligt att dom inte kan hålla igång backen dom borde ju kunna anställa någon så att backen var igång det är ju ändå den ända backen vi har i Storuman man ska väl inte behöva åka till tärna/hemavan för att åka skidor eller??

I dag så blir det till att plugga ännu en gång har ju naturvetenskaps prov på onsdag och så går jag på tisdagar på kvällstid tekenspråkskurs det kan ju va bra att kunna de ifall man möter någon som inte kan göra sej förstådd på något annat sätt och kanske hjälpa dom om dom inte kan förklara för någon annan vad dom vill eller om dom skulle vilja handla något så då måste jag öva lite på de man ska kunna alfabetet och några andra ord vi får väl se hur det går just nu är det lite körigt att hinna med saker och ting men det ska väl gå iaf.

Tack för titten välkomen åter!!

Sampe



A B C Q nä nu blev de fel

Publicerad 2010-03-13 09:38:57 i Allmänt

I dag så är det ju bra väder det är tur men ändå otur för jag vill bara upp i skidbacken och åka slalom jag blir galen av att inte kunna göra någonting bara för att ryggen inte läkt färdigt visst det är ju en viktig sak men förra året var det samma sak jag fick inte åka skidor pga min rygg som skulle måsta läka färdigt.Läkarna säger bara att nästa år får du åka när ryggen läkt klart men det sa dom ju förra året också men det blev ju en operation till efter de så jag får ju helt enkelt inte åka i år heller jag blir GALEN!!!!!

Jag vet inte vad jag ska göra i dag för jag känner mej ju inte helt på topp men samtidigt vill man hitta på någonting roligt men undra vad någon som har ett tipps??

Jag kom på en sak vad jag ska göra i dag en rätt tråkig grej ställa dvd-filmerna i ordning så att man hittar saker och ting för nu är det en ända röra vet knappt inte vilka filmer jag har och inte har vi får väl se om jag får någon ordning på de det återstår att se.

Tack för titten välkomen åter!!

Sampe

Ring ring

Publicerad 2010-03-12 09:27:51 i Allmänt

I morse så ringde vi till sjukstugan i Storuman för att be dom om dom kunde skriva ut mer medicin åt mej för det är nästan helt omöjligt att få tag på läkarna i Umeå för om dom är ledig just den dagen så då kan det hända att jag blir utan en eller två veckor innan dom ringer upp och frågar vad vi ville så då är det tur att dom läkarna i Storuman kan skriva ut den medicinen så man då klarar av de hela.

I dag ska jag jobba med naturkunskapen för jag har ju prov på de nu till veckan så det gäller att nöta in i skallen allt de man måste kunna för att bli godkänt men det är inte lätt att nöta in någonting i den här hjärnarn för med alla diagnoserna som jag har så då blir det så att jag bara koncentrerar mej på annat istället vilket inte är bra om jag vill bli godkänt i ämnena ifall jag ska kunna ta mej in på någon linije till slut det blir tuft men det ska gå :)


Jag skrev ju tidigare att det inte gick så bra att kommentera på mina inlägg här på bloggen så jag har fått ett medelande om att dom tror att det ska fungera nu efter att dom hittat ett fel menn vi vet doc inte om det är något mera fel så vi får väl se hur det går.

Tack för titten välkomen åter!!

Sampe

Denna natt

Publicerad 2010-03-10 11:28:14 i Allmänt

I natt så vaknade jag halv två på grund av all värk och sedan dess så har jag inte sovigt någonting så i dag så har jag rätt så mycket med värk i rygg och nacke så det är inte så mycket man klarar av att göra idag får bara försöka ta de lugnt och inte anstränga sig så mycket då kanske man klarar av denna dagen med kan tänkas.

I går kväll va jag på tekenspråks kurs för att lära mej tekenspråk för det kan ju va bra att kunna ifall man möter någon som är döv och på så vis kanske kunna hjälpa till i fall dom behöver hjälp att göra sej förstådd, så nu ska jag gå 7 gånger till och för varje gång vi varit där har vi fått en massa hemläxa bland annat hela alfabetet och vissa tecken  t´e x pappa, mamma ,dotter , son med mera får väl se hur de går.

Nu ska jag ut en sväng och skaffa lite mat och sedan får jag väl se vad det blir någonting blir de iaf.Tack för titten och välkomen åter!!

Sampe

Det ska då ta tid

Publicerad 2010-03-09 11:08:36 i Allmänt

Att de ska ta sådan tid att få tag på en tid hos en doktor vi ringde ju både i går och idag och vi blev upprignda av en doktor och efter att vi pratat med honom så sa han att vi skulle få en kallelse när jag skulle få komma hit upp på sjukstugan här i storuman det tycker jag är för bedrövligt att man inte kan få en tid då när man verkliggen behöver de det är ju bara om det är ett akutfall som man får komma samma dag.

Idag ska jag ut äta lite mat med några personer efter de ska vi på lappland office och där ska vi köpa en födelsedagspressent till en som vi känner vi får väl se vad det blir men det blir säkert nå bra iaf.

Nu ska jag ut och äta lite får kanske mer tid att skriva mera tid sedan i annat fall
tack för titten och välkomen åter

Sampe

Hur ska de gå

Publicerad 2010-03-08 08:46:10 i Allmänt

I dag så har vi rätt så mycket att göra inte med skolarbetet utan det här med medicineringen vi ska försöka få en tid på sjukstugan här i storuman där vi vill försöka ordna så att dom här läkarna har ansvaret för min medicinering för det är ju så svårt att försöka få tag i doktorerna i Umeå då borde det vara lättare att få tag i läkarna här hemma men vi får väl se hur det går sist vi frågade så sa dem nej men nu så ser  de hela lite anorlunda ut så vi får väl se hur det går för de svåra med de hela är att få tag på doktorerna i ume för det är inte alltid som dom jobbar så man ska ha väldigt mycket med tur om man ska lyckas vi  får väl se hur det går.

Annars i dag så vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på har inte direkt några planer så vi får väl se vad som händer i fall man far och hälsa på fritids eller något annat ställe det var ju ett antal år sedan man var där det har ju hänt en massa saker där sedan man själv gick där.

Jaja hur som haver tack för titten välkomen åter

Sampe

Vasaloppet

Publicerad 2010-03-07 12:36:50 i Allmänt

I dag har jag ägnat tid att åka vasaloppet det var hämst jobbig ja inte bokstavliggen utan suttit och kollat när dom åker jag fattar inte hur man kan orka att åka 7 mil och ändå ha massor med krafter kvar på upploppet som den vinnande Jörgen Brink och för kvinnorna hade han är väl värd att vinna han har ju inte vunnit förut och han har haft en drömm att vinna de så nu har den gått i uppfyllelse STORTgrattis till honom!!!!

Nu ska jag ta och äta lite och sedan fara ut och nu idag hälsa på människor jag inte haft tid at träffa för igår blev det inte så att jag besökte dom för igår ringde Dennis och undrade om jag hade lust att ta en fika på akkan så då satt vi där och pratade ett tag innan jag vart tvungen att fara inte för att de var tråkigt utan för att kroppen började säga ifrån och då är det inte mycket att göra åt saken det var bara att fara hem  och ta medicin och lägga sej för att vila ryggen.

TACK FÖR TITTEN OCH VÄLKOMEN ÅTER

Sampe

Ny dag och nya möjligheter

Publicerad 2010-03-06 09:01:39 i Allmänt

I dag så är det en ny dag med nya möjligheter och i dag så har jag tänkt att hälsa på massor av folk som jag inte hunnit besöka på ett tag pga att man har haft så mycket att göra det här med skolarbetet men också på grund av hälsan att man måsta fara iväg till umeå och så så vi får väl ser hur de går.

Det ryktas att dom ska starta upp en ny revygrupp här i storuman det vore roligt att medverka i den för vi behöver verkligen någonting som händer här i storumar så man får väl se vad som händer ifall det ä¨r sant eller inte hoppas hoppas.....

tack för titten och välkomen åter!!

Sampe

Vilken dag

Publicerad 2010-03-05 14:28:14 i Allmänt

I dag har det varit en både bra dag men ändå jobbig dag för jag började dagen 05.00 och hade ganska så mycket med smärta så jag trodde inte jag skulle kunna fara till skolan idag men efter att jag övervägt situationen så bestämde jag mej för att fara och då började lektionen med engelska och det är ju inte driekt favorit ämnet om jag säger så hatar engelska grammatiken kommer inte riktigt överäns med den men hur som haver så då lyckades jag ta mej igenom även denna lektion och efter de så då hade jag ett långt håltimma så då visste jag inte riktigt vad jag skulle göra men då så ringde en assistent och frågade om jag kunde hjälpa honom med några saker hemma hos honom så jag fick tiden att gå i alla fall.Sedan så då hade jag matte och det det gick rätt så bra och sedan så då hade jag inget mera på schemat för dagen så då var det äntligen HELG!!!!

Så jag for på ica och skulle hämnta ett paket som jag tidigare fått ett SMS om att de hade kommit det är bra sörvis för i förrgår beställde jag de och idag kom de det tycker jag gick snabbt óch i paketet så var det ett data spel som jag nu ska ta och pröva så vi får väl se hur det går.

Tack för titten och välkomen åter

Sampe

Och så blev de

Publicerad 2010-03-04 08:23:58 i Allmänt

Vi hann i tid till att hämta medicinen på appoteket! puu vilken lättnat


Det blev både ett positift besked men ändå negativt besked läkaren sa att röntgen visar att den del som dom opererade  sist har läkt bra och att jag inte behöver än så länge opereras  men jag har ju en massa värk som jag måste dras med och den kan inte doktorerna hitta orsaken till så vi kommer att bli kallad till smärtkliniken för att kunna få reda på vad min smärta kommer ifrån och där efter de besöket kanske göra något ytterliggare det får vi se.

I dag så vet jag bara att jag börjar 09:50 med naturkunskap men sedan så vet jag inte riktigt vad som står på schemat för jag han inte få de förra veckan så det är lite struligt nu men jag vet då en lektion åtminstånde och sedan får jag väl ta reda på mer vad som händer under dagen.

Tack för tiiten och välkomen åter!!

Sampe

I dag gäller de

Publicerad 2010-03-03 08:10:39 i Allmänt

I dag så lär jag få reda på vad som kommer att hända ifall de väntas en till operation eller om man måste gå med denna smärta livet ut det kommer aldrig att fungera jag har ju nog med värk som det är nu så jag hoppas värkligen att dom kan göra något åt saken och att det sker ganska  snart för nu är jag så trött på att vänta att det ska hända något så säger dom att jag ska måsta stå ut med all den här värken då kommer då jag att flippa ur totalt.

Jag har ju varit utan en medicin ett tag nu och dom på appoteket har inte kunnat få hem medicinen nu innan jag åkte till mormor så jag fick ett sms för någon dag sedan att dom skrev att medicinen hade kommit på appoteket och att den var klar att hämta men då hade vi ju redan farit i väg så nu måste vi köra gärnet efter att vi varit hos doktorn hem till storuman så att vi hinner hem och hämta ut medicinen på appoteket vi får väl se hur det går i värsta fall får vi vänta en dag extra ifall vi inte hinner i tid så ju tidigare jag får medicinen destu bättre.

Ps ska snart lägga in fler bilder här på bloggen


Tack för titten och välkomen åter!!

Sampe

Det blev av!!!! det blev en W995

Publicerad 2010-03-02 09:37:46 i Allmänt

Det blev av igår att jag köpte en ny mobiltelefon som jag väntat på för vi tyckte att det kanske var bättre att jag köpte en bättre mobiltelefon än den jag hade för då hade jag köpt en digitalkamera och kanske efter några månader kanske jag bestämt mej för att köpa en ny telefon så nu gjorde jag två flugor på smällen jag fick ju en mycket bättre mobil med jätte bra kamera så jag är hel nöjd med den nu gäller det bara att kunna alla nya saker som man kan göra med den får lägga ut en bilder senare när jag lärt mej lite mer om telefonen.

I dag så ska morsan iväg  på ett möte i lycksele och under tiden ska jag vara hos mormor vi brukar ju kunna hitta på någonting allt från att se tv spela kort eller fara ut på byn om hon orkar de får vi  se  hur det blir.

I morgon ska jag ju till ortopeddoktor och jag kanske får reda på om jag ska opereras igen och ifall när dom tänkt sej för nu är jag less på att inte veta någonting man går hela tiden som i ett tommrumm där man inte vet någonting för det finns folk som lägger sej i och säger en massa saker så till sist så vet man inte vad som är sant och vems ord man ska följa men som tur är att jag kanske nu får reda på någonting iaf.

Nu ska jag jobba lite med telefonen får se hur jag ska göra för att få saker och ting som jag vill ha de hela jaja tack för besöket och välkomen åter

Sampe

Rykten.......

Publicerad 2010-03-01 08:13:09 i Allmänt

I morse vaknade jag tidigt och kände mej rätt så pigg och då kollade jag på klockan och då var klockan halv fyra så det var bara till att försöka somna om igen sedan vaknade jag tjugo över fem och då klev jag upp man kan ju inte ligga och slöa hela dan heller..

Vi ska ju som sagt till ortopedtekniska i dag och få det dära inlägget i skon men vi ska också fara på neurocentrum för att kolla min sjunt ifall den har ställt om sej eller inte för jag har haft en gräsligg huvudvärk dom senaste dagarna ifall den ställt om sej så tar dom en dosa som dom sätter över skalle och sedan så börjar den lysa och efter de så då kommer en siffra upp min sjunt ska vara på 2.0 men den kan lika hjärna flyttats till 1.5 eller 2.5 det kan bero på om man hamnar under ett starkt magnetfällt så då brukar det bli så.

Jag ska ju även i da köpa en ny mobiltelefon med bättre kamera för det är nog bättre de än att jag ska köpa en digitalkamera jag som ha¨r så svårt att hålla reda på saker och ting det finns folk som säger att om intejag skulle ha kläder på mej skulle jag tappa bort mej själ?? undra hur de skulle gå hur som haver det lär nog bli en ericsson man har ju fastnat för de märket om inte ett under har skett på dom andra mobilmärkena vi får väl se..

Det går ju rykten om att löven kanske ska ha en gammal fadder åt mej som tränare och sportchef jag tror starkt på de för det finns ingen föredetta hockey spelare med sådant lövenhjärta som honom och med sej tar han en tränare som löven haft förut och det var den tränare som tog löven upp till elitserien förra gången så vi får väl hoppas att det vänder efter de hära hoppas hoppas...

Åter igen om ni vill skicka kommentarer måste ni skriva dom på min användare på apberget användarnamn  är samuelnr6

Tack för titten och välkomen åter!!

Sampe

Om

Min profilbild

samuel ingesson kallas även Sampe

Jag har sedan 1999 varit sjuk och har därför startat denna blogg för på så sätt kanske kunna hjälpa andra att orka fortsätta kämpa även om det inte alltid är så lätt.Jag har genomgått 58 operationer sedan 1999 så jag vet hur rädd man kan va för sjukvården och fått vara med om en hel del och mött många personer under åren och jag har hjälp dom. Om det är någon som har en fråga om antingen mej eller om sjukvården så svarar jag gärna på frågor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela