sampes

Jag är en kille som har fått kämpa här i livet mot min sjukdomar som jag fått vara med om men jag ger aldrig upp. Jag försöker att hjälpa andra som har det svårt så om ni har frågor inom vården så kanske jag kan hjälpa er med era problem så ställ en massa frågor jag svarar alltid på era frågor och inget är för dumt att fråga mej om jag är öppen för alla. Det kan bli rätt jobbigt men det är så mitt liv har varit sedan jag började va sjuk 1999 och jag har fått vara med om en hel del i vården. Jag försöker se de positiva i saker och ting men ibland är det väldigt svårt. Tack vare Stina Fjell som kom med iden att jag skulle jobba med att föreläsa för både barn och ungdomar men också i vården där jag ska berätta om hur jobbigt de kan vara att vara sjuk inte bara fysiskt utan också mycke jobbigt psykiskt.

i dag är de inte bra

Publicerad 2009-11-30 11:26:16 i Allmänt

I dag så är det en sämre dag jag har nästan inte sovigt nått i natt p g r av värk i rygg och nacke.Så vi har ringt till umeå för att få hjälp antingen om dom höjer medicineringen fast jag redan ligger på max dos eller om dom kan komma på någonting annat som skulle kunna hjälpa så att jag kan få sova åtminstonde.Men läkaren jag har i Umeå går ju inte att få tag på så vi försöker hitta på en nödlösning.Vi ringde barnmotagningen istället och dom ringde upp tjugo i elva då pratade morsan med dom och sedan skia en läkare ringa upp under dagen och det kan ju bli sent i kväll men vi hoppas på att de löser sej snarast.

Annars i dag så ska jag ut och äta lunch med en assisten och sedan far vi kanske ut på byn och dräller de får vi väl se.

Jag tycker de är bra att det börjar gå bättre för Björklöven nu efter tränarbytet och hoppas vi kan ta oss över strecket så vi inte behöver kvala för att hålla oss kvar.

Tack för att du läste bloggen och hoppas  du kommer tillbaka och läser igen!!
¨
Sampe

Inte så bra

Publicerad 2009-11-29 09:40:09 i Allmänt

I natt har det varit lite jobbig med värk och lite sömn så jag kan väl inte påstå att det är den bästa dagen men man försöker ändå.

De jag inte gillar är ju att läkarna vill dra ner på medicinen medan jag inte kommer att palla med de hela för när man inte kan sova om nätterna och inte kan göra sådana saker som jag skulle vilja göra men som hinndrar mej för att jag har smärta i ryggen.Men så lånt tänker inte läkarna dom tror ju att allt är frid och fröjd än vad man säger till dom dom fortsätter nedtrappningen hur som haver.

Men nu har jag ändå tänkt att fara ut på skylltsöndagen och se ljuslyktetävlingen och träffa lite folk så de ska bli kul får se när man far dit om man far dit vid två eller tre tiden det vet jag inte ännu.

Tack för att du läste bloggen och välkolmen åter!!

Sampe

Första arbetsdagen på länge!!

Publicerad 2009-11-27 13:26:30 i Allmänt

I dag så var det första dagen på länge som jag kunde vara på lektion på skolan.Det gick bra jag hade bara en lektion och de var mattematik det gick lite trögt i början men sedan löste det sej.Jag fick även prova på ett dataspel om matte det gick bara bra men när jag kommer till nivå åtta så känner jag att jag inte ville spela mer så jag avslutar och just då säger Peter du kom väll ihåg att spara innan jag avslutade?Vaddå spara jag trodde jag bara behövde göra det en gång så vadför skulle jag då spara?Nästa gång ska jag måsta göra samma övningar som jag gjorde idag fast då måste jag komma ihåg att spara.

Annars i dag så skia jag ta de lugnt känner av i kroppen att man har hållit igång ett tag så vi får väl se vad man hittar på.Men nu ska jag fara ut på byn och härja men du ska ha tack för besöket och välkomen åter!!

Sampe

Fortsättningen om tatueringen

Publicerad 2009-11-26 12:03:55 i Allmänt

I dag så var jag på skolan och där hade vi utvecklingssamtal där vi bland annat ordnade med mitt schema och att jag ska ha till en början en assistent som ska bära mina böcker och så ska jag få hemundervisning dom dagar som jag inte orkar gå till skolan.Sedan så ska skolan ha skolinspektion och hur dom bemöter fönktionshindrande elever och personal.Dom hade anmält att skolan hade tre funktionshindrande elever var av en satt i rullstol och de skulle vara jag men jag behöver inte alltid åka rullstol det är bara om jag har riktigt ont för att gå men det räknas ändå som att jag är rullstolsburen så dom ville att jag ska komma dit och säga vad jag tycker och även om jag upptäkt något som kan förbättras.


Annars i dag så ska jag maila en snubbe som sitter i Björklövens styrelse och be om loggan och alla dom olika färgnyanserna som är på loggan så att det inte blir fel för då kan man åka dit för förfalskning fråga mej inte hur men de var något om att loggan är skyddan så gör man en ful kopia så kan det bli böter så det gäller att de inte blir fel så det är bäst att göra de noga.

Nu ska jag ta och räkna lite matte men du ska ha tack som läste bloggen och välkomen åter!!

Sampe

Ber om ursäkt

Publicerad 2009-11-25 11:26:03 i Allmänt

Jag får än en gång be om ursäkt för den dåliga uppdateringen det har berott på att det har varit lite stressigt just nu så jag har helt enkelt inte hunnit med ska försöka bättra mej.

Jag var ju på 60 år kalas i söndag det var roligt vi var 12 personer men tyvärr var det några som inte kunde komma pga att dom var sjuka hoppas att dom kommer på bättringsvägen snart!
Åter ingen till festen vi började med att hämta upp lite folk bland annat mormors särbo David och min kusin och moster.Sedan for vi på hotellet i Vännes där vi skulle äta mat efter vi hade ätit så for vi hem till en annan moster där vi skulle äta tårtan som jag och min moster gjort.Efter de var det bara till att säga hej då och fara hem till mormor igen.


I går så bästämde jag mej för att jag ska tatuera mej!!och gissa vad jag ska tatuera in VADÅ vet inte det är ju solklart att det ska bli denna logga på vänster arm





Jag har bestämt mej för att tatuera björklövens logga på vänster arm   ja jag vet att det inte går så bra för björklöven just nu men jag vill visa dom hur mycket björklöven betyder för mej.Så jag har pratat med ledningen för björklöven och dom har godkänt de hela JIPPI!!!!
Lämna hjärna en komentar om vad du tycker så vore jag tacksam tack för du läste bloggen och välkomen åter

Sampe

60 år Kalas!

Publicerad 2009-11-22 09:32:43 i Allmänt

I dag så är det 60års kalas på gång vi började redan i går att baka en tårta som ska va till kalaset.Sedan nu på morgonen har vi strukturerat upp dagen och vad som skall hända.Först ska vi fara till Vännes till min moster där vi ska lämna av tårtan efter de ska vi på Vännesvärldhus och äta tre rätters middag.När vi ätit färdigt ska vi fara till min moster och äta tårta om den nu får plats i magen det kanske går om man har lite tur och en tandbortste att trycka ner de hela med.

Vi  kommer att bli 15 personer som ska va på kalaset och vi får väl se hur länge de håller på men de jag tycker är konstigast är att hon som ska bli firas VILL BETALA hela kalaset själv annars vill hon inte att vi ska fira henne.

Tack för att du läste min blogg och hoppas du kommer tillbaka!!

Sampe

klippet

Publicerad 2009-11-21 11:59:37 i Allmänt

I dag så sa jag åt mamma som många gånger tidigare att jag ville klippa mej men hon strävade emot.Men efter mycket tjat så blev de så att min moster klippte mej och det blev jätte bra.Jag har tyvärr inte någon kamera så att jag kan lägga in på bloggen så det får bli ett senare skede!

Annars i dag så ska vi nog ta det rätt så lugnt för i morgon ska vi ju ha 60års kalas!! så då är det ju full rulle hela dagen så vi får väl planera för de då kan man tro.

tack för att du läser min blogg och jag hoppas du läser igen någon gång!!

Tack ska du ha slut för i dag

Sampe

LÖVEN!!

Publicerad 2009-11-20 15:21:49 i Allmänt

I dag så har det varit en rätt så lugn dag jag har inte gjort så mycket mer än att vi var och åt lunch på Hotellet i Vindeln och sedan var vi och handlade det tog lite tid men då träffade vi en man som vi känner och så pratade vi lite med honom så tiden rann iväg.Vi var även och löste inn vinster och handlade ett räknehäfte som jag ska ha i skolan på mattelektionerna.

Nu i kväll så blev det bestämt att vi skulle fara på hockey-matchen ändå(lyckades övertala morsan)så i kväll möter björklöven borås men vi ska nog slå dom får vi väl ändå hoppas.Löven kanske inte har varit bäst i år men jag tror på dom i längden.

Nu ska jag ta och förbureda mej men du ska ha tack för titten och välkomen åter!!

Sampe

Ett problem mindre

Publicerad 2009-11-19 13:23:20 i Allmänt

I går var vi ju på läkarbesöket som jag skrev om och i dag försökte vi att få tag i min ortopedläkare men får reda på att han är svårt sjuk i något men jag vet inte vad så jag skulle få någon annan i stället.Sedan så ringde vi för att få tag i en annan läkare som skulle skriva ut medicin som vi nu kunde hämta i Umeå istället för att det ska ta upp mot två  veckor innan den kommer från Umeå till Storuman.Så när mamma pratat med doktorn så skulle hon skriva ut de och sedan var det ju den jobbiga biten kvar att åka 5 mil för att få tag på medicinen och sedan köra fem mil tillbaka.Men då sa mamma att jag kunde stanna hos mormor så for hon och hämta medicinen istället.

Vi ska ju fira min moster som fyller 60år och då ska vi fara på världshuset i vännes för att äta lite god mat sedan ska vi fara till min andra moster som bor i vännes för att äta tårta med mera.Men hon var väldigt tydlig på att det inte skulle vara något pressent och att hon ville betala allas mat på världshuset själv annars fick de vara.

Nu kommer mamma med medicinen så nu kan man vara lugn igen det blir väl att spela kort i kväll eller se på tv om det finns något bra där annars finns de ju alltid dvd jaja hur som helst ska du ha tack för titten och välkomen åter

Sampe

3,1 kilo ner

Publicerad 2009-11-18 15:28:44 i Allmänt

I dag så skulle jag ju på sjukhusbesök de skulle vara klockan ett så vi for tidigare för att fara på ica kvantum.Vi handlade ju en del för min moster kom med tåget från falund så vi skulle bli fler när vi skulle äta.Efter att vi varit på ica kvantum så for vi dit vi skulle fara på läkarbesöket jag skulle börja att prata med en hjärnskrynklare innan jag skulle undersökas.Jag hade gått ner 3,1 kilo sedan förra vägningen men de kunde man ju förstå med tanke på att jag opererats.

I morgon ska vi ringa och försöka få tag i en läkare som kan skriva ut min medicin det är inte för att jag fått slut utan det tar tio dagar innan medicinen kommit till Storuman.Så då tänkte vi att när vi ändå var här så skulle vi ju kunna få medicinen nu istället för att vänta några dagar efter att den tagit slut bara för att levereringstiden är på tio dagar.
'
Nog om de i kväll ska vi bara ta de lugnt och kanske spela lite kort och så vi får se vad de blir.Du ska ha tack för att du läste bloggen och hoppas du läser igen.
'
Sampe

Vissa tänker med armbågen

Publicerad 2009-11-17 11:08:25 i Allmänt

I dag så ska vi åka ner till mormor för att sova där för i morgon ska jag på ett läkar besök.Jag och morsan hade frågat om vi inte kunde få måndagar i stället för onsdagar för måndagar är man ju ledig men dom har inte lyssnat på den fronten.Det passade ju dom så mycket bättre på onsdagar i stället för måndagar men kan dom inte förstå att jag inte vill missa två skoldagar varannan vecka bara för att åka ner och prata lite och åka hem dagen därpå.Det som vi pratar om då kan man ta på telefon det skulle spara alla onödiga resor och skoldagar som jag skulle missa.Så nu får dom ta och fixa en tid på måndagar annars så stannar jag hemma och skiter i vad dom i umeå tycker.Dom begär så mycket av en och dom tar ingen hänsyn till om jag har ont och inte kan göra sakerna som blivit sagda att jag ska göra.Dom bara kränker en för att man inte gör som dom säger så det är bättre att ta de på telefon så man kan lägga på när man inte vill höra mera.

Nu ska jag inte prata mer om de man blir bara på dåligt humör och så annars i dag så snöar de och är lite kyligt men trots att jag åkt i backen några gånger så tänker jag fara ut och hitta på något kul iaf.

Tack för att du orkade läsa min blogg och välkomen åter

Sampe

Ner i backen och bröt nästan nacken :P

Publicerad 2009-11-16 10:58:58 i Allmänt

I går eftermiddag så skulle jag och morsan och handla men det var svårt att hitta en parkering så vi skulle få gå en bit.När jag ska gå över gatan gissa vad som hände? Rätt jag flög på rygg mitt i gatan!

Men jag tänkte inte mer på de men nu i natt så vaknar jag upp med ett ryck.Jag är alldelens varm och hade jätte ont i rygg och nacke förmodliggen för att man åkte i backen sedan va den natten förstörd.
Så i dag blir det en vilodag igen men jag ska då försöka stå ut men blir det värre får dom ändra på medicinen igen.

Nu ska jag inte klaga mer jag ska ta mej till Luspen för att hämta lite arbete har ju blivit en pluggis så jag blir mer irriterad över att inte ha något att arbeta med så nu ska jag iväg för att hämta lite mera.

Du ska ha tack för att du läste min blogg och välkomen åter då jag blivit på bättringsvägen då kan det bli roligare att läsa.

Sampe

Dags att jobba

Publicerad 2009-11-15 11:01:54 i Allmänt

I dag så är man lite seg men man känner ändå för att hitta på någonting så jag ska hjälpa en assistent att göra om i källar.Han hade visst fått en vattenskada så han behövde lite hjälp med att göra i ordning duschen i källar när den där uppe inte fungerar.

Annars i dag så mår man lite siså där men man försöker hålla i gång för de.Men jag ska inte klaga det har ju varit värre så det är bara att bita i hop det lär ju inte bli värre (hoppas jag då).'
'
För övrigt i dag så är det lite kyligt ute och det är mulet och rätt så halt så det får bli broddar (om man hade några ja).

Nu ska vi ta och surfa vidare men du ska ha tack som läste min blogg och välkomen åter!

Sampe

Degmaskin

Publicerad 2009-11-14 12:55:02 i Allmänt

I dag så for jag och en av mina asisstenter till kitas där vi skulle hjälpa till med att lyfta in en degmaskin och lyfta ut den gammla.Jag trodde att de var som en liten degmaskin men det krävdes fyra personer att rubba den och det var lite knepigt men till sist fick vi den på plats.

I går så for ja på skolan för att hämta igen matten som peter skulle ha rättat men då när jag kom dit fick jag veta att han va på kurs i Luleå så jag kan inte få min matte förren tidigast måndag.Men man ska ju hinna va ledig någon gång så man får väl hitta på något annat i stället.

Nu ska jag ta och laga lite mat ska göra köttbullar med mos så det är väl bäst att starta om man ska hinna bli färdig.Men du ska ha tack för att du läser bloggen och hoppas du vill kolla någon fler gång.

Sampe

bära bräder

Publicerad 2009-11-13 11:02:32 i Allmänt

I går blev det inte så att jag for på skolan utan jag ska göra det i dag istället.Jag måste börja plugga mer intensivt om jag ska klara av de hela så det är bara att köra järnet.Men jag får ju inte va på skolan förren om några veckor men jag har go lust att fara dit och va med på en eller två lektioner men får man inte så får man inte.

Jag kan förstå dom skolungdomar som tycker att skolan är trisst och jobbigt men då ska ni bara veta hur roligt de kan vara om man bara får möjligheten att vara där och träffa kompisarna och sitta och snacka lite eller hänga i elevfiket.

Nog om de annars i dag så mår jag väl ganska okej har lite värk i nacken men det är inte mer än vad jag klarar av.Jag var med en av asisstenterna på XL-bygg och lyfte lite bräder men sedan fick vi stå och räkna vad allt kostade och matte var inte det bästa ämnet för han som stod i kassan räknade fel några gånger till slut fick vi stå och hjälpa honom att räkna ut vad han skulle betala.

Tack för att du tog dej tid att läsa min blogg och välkomen åter!

sampe

skolarbete

Publicerad 2009-11-12 11:53:56 i Allmänt

I dag så tänkte jag fara till skolan och hämta lite mer arbete så man har lite att göra här fram över.Peter Fällbrink skulle rätta matten och se hur mycket som fattas för att jag ska va godkänd i matte han trodde att det inte skulle fattas så mycket.Jag har även fått mera jobb i engelskan men ochkså i samhällskunskap som jag ska göra här fram över.

Annars här i dag så är det inte så kallt men det är ändå halckit så man får se upp var man sätter sina fötter.
Tack för att du tog dej tid att läsa och välkomen åter :)

Sampe

Nu är ja less

Publicerad 2009-11-11 12:53:11 i Allmänt

I måndags ringde en läkare till mej och ville sänka medicinerna men det vill inte jag för så fort man börjar må bra så ska dom dra ner medicinerna så man börjar må dåligt.Läkaren säger att man blir ju så beroende av dom medicinerna men jag är hellre beroende av medicinerna och har mindre ont än att man är utan medicinerna och må skit.Men läkarna är ju dumma i huvudet för dom tror ju att man tar medicinerna för skoj skull men vadför skulle man ta dom om man inte behövde?Så nu är jag så himmla less på alla läkare som tror att dom är störst bäst och vakrast och tror att dom vet mer om min kropp än vad jag själv gör det är ju helt absurt.

Nog om de i dag så är det en vilodag jag tar det bara lugnt och surfar lite och spelar spel.
Tack för att du kikade in och välkomen åter

Sampe

Minnet är kort

Publicerad 2009-11-10 10:42:59 i Allmänt

I dag så håller jag på med att jobba med engelskan igen och rätta diagnosen innan jag kan börja med andra uppgifter.

Jag ska även i dag fortsätta på den bok jag håller på med den handlar om den kamp jag gått genom livet sedan 1999.
De som är lite synd är att man inte kommer ihåg allt som hänt men som tur kommer mamma ihåg saker där jag har minnesluckor.Anledningen till att jag har minnesluckor är att när jag hade som ondast fick jag medicin som gör att man glömmer saker och ting men när man är så sjuk så är det inget man direkt vill komma ihåg.

De ända jag kommer ihåg från intensivavdelningen var när dom lyfte upp mej och satt mej i min mammas knä medans dom bäddade rent i sängen de betydde så mycket att inte ens medicinen kunde radera de minnet.

Annars i dag är det mulet men inte så kallt nu ska jag ta och fortsätta jobba här men du ska ha tack för att du tog dej tid att läsa och välkomen åter

Sampe

engeska eller matte de e frågan

Publicerad 2009-11-09 10:53:53 i Allmänt

I dag så är det ju en ny dag och jag funderar lite över vad jag ska göra?Antingen jobbar jag med matten eller med engelskan som jag inte gillar:( Men det måste ju göras någon gång så det lutar åt att det blir engelskan som jag ska jobba med idag.

Annars i dag är det dimma ute men inte så kallt men ändå så får man se upp för att inte rammla men man måste ju ut ändå.

Jag funderar på att fara och hälsa på på förskolan och se hur "mina" ungar har de om dom nu är där.Man får ju passa sig så att man inte säger fel vilken årskurs dom nu går i för dom är väldigt noga med de så man har lite svårt att hänga med tiden går så fort.

Du ska ha tack som tog dej tid att läsa och jag hoppas att du kommer tillbaka:)

Sampe

Farsdag

Publicerad 2009-11-08 18:18:28 i Allmänt

I dag är det ju farsdag så vi for ner till graven och tände ett ljus och så men sedan for vi hem till farfar och farmor där vi va bjudna på lunch/middag.Jag brukar ge farfar något på farsdag så jag gav honom en vas med en ros i och han blev jätte glad över de.De vi skulle äta var kyckling och ris och efter maten hade farmor gjort en farsdag tårta som vi fick smaka av.

Nu här hemma så sitter jag med läxor som måste göras men man kan ju alltid glutta på tvn då och då.

Nu ska jag forsätta plugga men du ska ha tack som tog dej tid att läsa min blogg och jag hoppas du kommer tillbaka

Sampe

Dåligt väder

Publicerad 2009-11-07 11:30:47 i Allmänt

Jag får börja med att be om ursäkt igen och den här gången lovar jag att bättra mej att uppdatera bloggen oftare.

I dag så har jag inga direkta planer utan jag tar dagen som den kommer och det är ju inge vidare väder så det är inge roligt att vara ute för att de snöar och är halkigt så jag ska nog vara försigtig när jag går ut så att jag inte halkar och att de händer nåt med ryggen igen.

Det är ju farsdag i morgon och vi ska fara ner på graven och sätta dit ett ljus men vi ska även uppvkta farfar för det har blivit mer som en tradition när inte min pappa lever så vi har gjort de till en far och farfarfars dag så vi får väl se vad man hittar på att ge till honom nån som har ett förslag?

du ska ha tack för att du tog dej tid att läsa min blogg och du är varmt välkomen tillbaka

Sampe

två dagr kvar

Publicerad 2009-11-05 09:55:53 i Allmänt

I går så var det en dålig dag jag mådde inte så värst bra hade ganska så mycket värk så jag orkade inte med nästan någonting.Jag låg mest i soffan och såg på tv och tog de lugnt jag orkade inte ens sitta vid datorn och skriva.

Men i dag är det något bättre jag orkar då göra saker och ting tex att sitta och skriva på bloggen och andra roliga saker men det gäller att inte ta i för mycket då straffar det sej nästan direkt.
Men nu ska vi inte prata bara om dåliga saker idag ska jag upp på sjukan och ta min andra vaccin spruta det ser jag fram emot så man får de hela bort gjort.

Annars i dag är det mulet men inte så kallt ute så man ska väl ta sej en tur ut på "stan" och se vad som händer eller om man träffar någon man känner.

Nu ropar morsan att hon behöver internätstickan men du ska ha tack som tittade in och hoppas jag inte tråkat ut dej helt och välkomen åter

Sampe

Inte förvånad

Publicerad 2009-11-03 15:05:57 i Allmänt

I dag så skulle jag och morsan på apoteket för att beställa medicinen som en läkare skulle skriva ut och när vi är där så verkar inte medicinen finnas i hela landet.Då började jag grubbla över hur jag ska klara mej tills dess att den viktigaste medicinen skulle komma.Vi fick ju ut dom andra två medicinsorterna men som vanligt har doktorn skrivit fel på receptena när jag behöver 180 tabbleter på 3 månader och får ut 100 tabbleter och får inte hämta ut förren att tre månader gått och det är inte första gången detta händer utan varje gång denna doktor ska skriva ut medicin så är det alltid fel mängd eller styrka på medicinen.

Men åter till den viktigaste medicinen så skulle dom ringa från appoteket och höra hur fort dom kunde få upp de hit i vanliga fall tar det 10 dagar men nu skickar dom det med storumans sjukstugas mediciner och då får jag upp det tidigast torsdag eftermiddag men mest troligt fredag på morrgonen.

Annars i dag har man inte mått så bra med tanke på att jag stannade alldelens för länge på föreläsningen inte av de att de var dåligt utan att min rygg tog stryk av de i dag istället.Men man får hoppas att morgondagen blir bättre du ska ha tack för att du tog dej tid att läsa och välkomen åter'

PS:Hoppas jag inte tråkat ut dej helt

Sampe

Föreläsningen

Publicerad 2009-11-02 17:24:28 i Allmänt

I dag så kom min moster upp hit till Storuman för att hålla en föreläsning som skulle hålla till i Luspengymnasiets aula.Det var runt 150 personer som var där för att höra på hennes föreläsning så det var roligt att så många som var där när hon kört så pass lång.Föreläsningen var ungefär 1 timme och 45 minuter långt men det var en paus mitt i med fika.

Efter de for jag och mamma därifrån och just då ringer en läkare och skulle prata om min medicinering.De är konstigt när man börjat må någorlunda bra så ska dom nödvändigtvis dra ner på  smärtmedicineringen och då mår man ju sämre när man ska måsta gå genom smärttröskeln flera gånger om dagen så jag tycker att dom borde förstå de själva att de inte håller.Men vi får väl se hur dom gör om dom är snälla eller inte men det är ett senare problem.

Du ska ha tack för besöket och välkomen åter

Sampe

Snöskoterns dag

Publicerad 2009-11-01 16:56:37 i Allmänt

I dag så var jag och krister ute med hans bil för att vi skulle tvätta den på bilisten.Men vi fick vänta ett bra tag innan det var våran tur för kvinnan som var före oss stod och torkade av hennes bil med en tvättsvamp så det tog längre tid än beräknat.Till sist var det våran tur och vi tvättade av den mycket fortare än hon som var före oss.

Efter att vi var färdig ¨så for vi på Yngvessons maskin och kollade på snöskotrar det var många skotrar som man skulle vilja ha.Men det kostar pengar den dyraste som jag tänkte på kostade 96000 kronor och så mycke pengar ger jag inte för en skoter om jag skulle haft så mycke pengar.

Senare så for vi hem igen för att titta till min sjuka mor som har en kraftig förkylning hon hade legat och vilat ett tag men mådde lite bättre nu så vi tog en sväng till ica för att handla in middagen.

Ikväll så ska jag ta de lugnt och slappa framför tv och ta de lite piano men jag ska även göra lite läxor men får ta de lite nu och då man har ju trots allt några timmar kvar av lovet.

Du ska ha tack för besöket och välkomen åter!!

Sampe

Om

Min profilbild

samuel ingesson kallas även Sampe

Jag har sedan 1999 varit sjuk och har därför startat denna blogg för på så sätt kanske kunna hjälpa andra att orka fortsätta kämpa även om det inte alltid är så lätt.Jag har genomgått 58 operationer sedan 1999 så jag vet hur rädd man kan va för sjukvården och fått vara med om en hel del och mött många personer under åren och jag har hjälp dom. Om det är någon som har en fråga om antingen mej eller om sjukvården så svarar jag gärna på frågor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela