sampes

Jag är en kille som har fått kämpa här i livet mot min sjukdomar som jag fått vara med om men jag ger aldrig upp. Jag försöker att hjälpa andra som har det svårt så om ni har frågor inom vården så kanske jag kan hjälpa er med era problem så ställ en massa frågor jag svarar alltid på era frågor och inget är för dumt att fråga mej om jag är öppen för alla. Det kan bli rätt jobbigt men det är så mitt liv har varit sedan jag började va sjuk 1999 och jag har fått vara med om en hel del i vården. Jag försöker se de positiva i saker och ting men ibland är det väldigt svårt. Tack vare Stina Fjell som kom med iden att jag skulle jobba med att föreläsa för både barn och ungdomar men också i vården där jag ska berätta om hur jobbigt de kan vara att vara sjuk inte bara fysiskt utan också mycke jobbigt psykiskt.

Grattis

Publicerad 2010-02-28 10:00:07 i Allmänt

I dag så ska jag börja med att säga Grattis till alla som heter Maria och hoppas ni får en bra dag jag ska även gratulera mormors särbo som egentligen är född på skottdagen så han fyller ju år vart fjärde år men då brukar vi fira honom den 28 istället för han blir ju trots allt ett år äldre han också men om man skulle fira han den 29 vart fjärde år så då vore han 18 år och 3/4 gammal än en gång STORT grattis David från oss alla!!

Vi håller på att att snöa in här för hon som rår om de hära huset bor just nu i tyskland och hon är gammal och dement så hon kommer inte ihåg så mycket och hon har inte ordnat  någon som sköter snöskottningen eller andra saker utan dom måste ringa ner till henne i tysklan för att få hjälp eller få lov om att ringa någon som kan skotta undan så dom tar sej in i lägenheten i värsta fall får jag väl ta och skotta lite men man lär väl kröka ryggen av sej i värsta fall tyvärr men måste man så måste man.

I morgon kommer jag nog inte hinna skriva så mycket i bloggen för vi ska vara på lassaretet på ortopedtekniska och få inlägg i skorna så jag ska kunna gå rakare och vi kommer att vara där nästan hela dagen så jag vet inte om jag hinner skriva men jag ska då försöka iaf.

Tack för titten och välkomen åter!!

Sampe

I dag bär det av

Publicerad 2010-02-27 10:31:22 i Allmänt

I dag blir det att vi far ner till mormor i vindeln och vara där under helgen nu när det blev bättre väder att köra i så då kan vi fara tidigare än vad vi planerat för det var ju tänkt att vi skulle fara i går efter middag men då började det ju att snöa en massa så det hade inte varit så kul att fara ut i sådant väder och defentivft inte köra i sådant väder och nu i dag så snöar det ju inte så nu är det bara att packa sakerna som ska med behöver typ en släpvagn eller nått för att få med alla sakerna som vi ska ha med så vi får väl se hur vi löser det hela??
tänk knak tänk knak värst vad det luktar brännt ????

Har lite mycket att göra nu får kanske mer tid att skriva sedan men om inte tack för titten och välkomen åter!!

Sampe

Inte i dag heller!!!

Publicerad 2010-02-26 10:52:11 i Allmänt

Medicinen har inte kommit i dag heller så nu kommer jag att vara utan till minst torsdagmorgon för vi är ju borta i Umeå och dom i på appoteket där har inte heller hemma någon medicin och vi ska vara på sjukhuset på måndag tisdag och onsdag det är därför jag skulle behövt medicinen under tiden som vi varit där men nu får jag inrikta mej på att det kommer dröja ett bra tag innan dom får hem det hit till Storuman.

Jag ska bland annat träffa en ortopedläkare som kanske kan säga om dom ska operera mej som dom hade tänkt eller om dom kan hitta på någonting annat jag hoppas då att dom kan göra någonting vad det än blir för snart pallar jag inte mer.
Jag ska även fara på ortopedtekniska och få skoinlägg så jag kan gå rakare så att det inte ska nöta så mycket på ryggen när jag är uppe och går så vi får väl se hur det blir det kan då inte bli sämre i allafall.

Annars i dag så kan jag bara inte gå till skolan för det värker i ryggen så fort jag rör på mej och det är ju mycket spring från och till klassrummen så det är nog bäst att hålla sig lugn ett tag så gott det går iaf men när man vill så pass mycket som jag vill kunna göra så blir man lite besviken då det inte fungerar dom saker man lyckats att göra förut men det gäller att inte tappa modet inte då än åtminstånde.

Jag har fått reda på att det inte går för vissa att komentera ska prata med administratörerna här på blogg.se och se om dom kan rätta till problemet annars under tiden om ni har en användare på apberget kan ni skriva era komentarer i min gästbok istället.

Tack för titten och välkomen åter!!

Sampe

Det blir då bara värre

Publicerad 2010-02-25 10:55:47 i Allmänt

Det blir då bara värre och värre med värken men medicinen kommer ju aldrig jag tror att ryggen ska gå av av all smärta om inte medicnen kommer snart jag vet då rakt inte vad man ska ta sej till för appotekena har ju bytt ägarna så dom kan inte skicka medicíner mellan varandra så vi måste vänta tills medicinen kommer men då är det ju ett annat problem vi ska ju ner till umeå och va på lassarete på måndagen så det gäller att medicinen kommer i morgon annars vet jag inte hur jag ska  klara en lång bilfärd som det är nu vi får väl se hur det går så snälla håll tummarna.

I dag så blir jag och mamma intervjuad av en som ska bli sjuksköterska och hon har fått en uppgift att prata  med någon som har en lång sjukdömshistoria eller en anhörig som varit med om att ens barn har varit sjuk så då tänkte hon på mej och mamma så nu sitter vi och berättar om min sjukdomshistoria  det är ju inga namn som nämns så det är ingen som får reda på vem det gäller så det är lite kul att någon vill ta med mej i sina studier och att jag samtidigt  kan hjälpa henne med sitt arbete.

Annars i dag så tänker jag ta det väldight lugnt och inte göra så mycket i dag och kanske så far jag på skolan för att prata med en lärare och höra om jag kan få en ljuskanon när jag ska redovisa mitt arbete i engelskan för där har jag tagit med en massa fakta om ishockey när den första ishockey matchen spelades och när första Vm-matchen spelades med mera så vi får väl ser hur det blir tack för titten och välkomen åter!!

Sampe

Nu går det inte bra

Publicerad 2010-02-24 12:27:15 i Allmänt

Jag få börja be om ursäkt för den dåliga uppdateringen som varit nu på den sista tiden jag har inte mått så värst bra och den medicinen som jag sprutar i näsan och som jag värkligen behöver är slut och då har vi ju beställt mer av den men det är ju över tio dagar sedan vi beställde och det har inte kommit än.Jag håller på att tappa modet när det gäller min sjukdomsbanor det blir ju allt mer värre och värre och samtidigt så har man läkare som tycker att jag inte alls borde klaga för då kan dom ju säga att "lite smärta får du tåla" eller att jag inte kan skilja mellan tröthet och smärta men då undrar jag bara om man har genomgott snart femtio operationer var av 17 livsviktiga och ska man då inte veta vad smärta är då kommer man aldrig att veta de.Dom läkare som sagt sådana saker som tur är nu när man fyllt arton så då har dom inget att säga till om för då kallas man att man inte är barn längre och slipper förhoppningsvis sådana komentarer från sådana idioter.

Men men i dag så var jag inte i skolan för jag kände  att nu när man inte har medicinen så måste jag försöka hålla mej stilla så mycket som möjligt så man inte gör de värsta man kan man vill ju undvika sådana saker som man kanske skulle få mer smärta av så det blir nog mest datan och tv eller tvspelet som jag får hålla på med.

Jag ska ju tatuera mej snart men då hade jag skickat iväg ett mail där jag bad om löven logga och jag fick den ju men en sak som var dålig jag råkade ta bort den när jag kastade en massa andra saker som fanns i mailen så nu är det bara att skicka ett brev till och fråga om loggan så det lär nog dröja ett tag innan jag kan göra de tyvärr.

Tack för titten och välkomen åter

Positivt/negativft

Publicerad 2010-02-22 10:55:23 i Allmänt

I går så jobbade jag med skolarbete nästan hela dagen så jag vet inte riktigt hur jag ska göra nu har jag ju ingenting kvar att göra så nu sitter man bara och hänger på morsans jobb nu igen och vi ska om en liten stund fara på appoteket för att se om medicinen har kommit hit till Storuman har den inte gjort de så då blir det kris i värsta fall så åker vi ner till Umeå och se vad vi kan göra där och dom kanske kan hjälpa mej med min värk eller om jag kan få medicinen på något annat sätt än den vanliga leveransen.

Jag fick just reda på att Robert på morsans jobb har fått en anställning på ett annat företag och han får börja när han vill det är ju roligt för han skull och han kan inte få någon tillsvidare anställning här på medborgarskolan men det kommer att bli tommt dels för morsans del men det är ju nästan så att han börjat bli nästan som en inventarie här det hör som till att han brukar vara här.Men jag får grattulera till de nya jobbet iaf!!

Nu ska vi ut en sväng dels för att äta lunch och dels för att se om medicinen har kommit men tack för titten och välkomen åter!!

Sampe

VM-GULD!!!!!

Publicerad 2010-02-21 09:34:50 i Allmänt

I natt så sov jag dåligt så nu på morgonen har jag legat och sovigt en massa så man ska orka med att göra någonting i dag jag tänker då försöka förbättra arbetet som jag gjorde i går i engelskan visst det ser ganska bra ut men det kan bli bättre så det lär väl ta en stund att fixa de hela men annars i dag ska jag försöka ta me ut på byn och se om man träffar nå folk eller om alla hålle sej inne en sådan trisst dag som denna.

Om jag minns rätt så ska min kusin Viggo ha hockey träning i kväll så då om han har tänkt fara dit så kanske man ska fara och titta på dom kommande hockeyproffsen hehe det tror jag skulle vara kul dels för min del men också för att jag tror att Viggo skulle bli glad av de så man får väl se hur man mår i kväll om man kan fara dit eller om kroppen säger ifrån.

Jag fick ju veta nu på morgonen att Sverige tog Vm-guld och Bronsplats i skidåkning så man får ställa sj up och ge ett fryrfalldight leve för dom duktiga skidåkarna Hurra Hurra Hurra Hurra!!!!!!

Tack för besöket och välkomen åter

Sampe

Det blev inte så

Publicerad 2010-02-20 10:29:54 i Allmänt

Det blev inte så att fara ner till Umeå vi pratade med den läkare som opererade mej 1999 när jag hade hjärntumören och han sa att jag ska ju snart ner igen så då om jag orkar härda ut tills dess så då kan man göra en omställning då.Men problemet med den här huvudvärken är att jag har slut på en medicinsort som vanligt så jag vet inte riktigt hur det ska lösa sej ifall medicinen kommer på måndag morgon eller om man måste vänta längre än så suck!

I dag så ska jag göra en uppgift i Engelska jag blev ju tvungen att gå från lektionen i går så då får jag göra uppgiften klart nu istället.Uppgiften är att jag ska göra ett bildspel om sporten ishockey när den startade och när den kom till Sverige och olika regler med mera.De ända som är lite jobbigt är att jag måste skriva allt på engelska så det gäller att hela tiden slå upp orden i ordlistan och det är inte kul det tar sådan tid.

Annars i dag så efter att jag gjort de så ska vi fara utoch hälsa på lite folk så vi får väl se om man ser några på byn hur som haver tack för titten och välkomen åter!!

Sampe

Huvudvärk :-(

Publicerad 2010-02-19 10:06:20 i Allmänt

I dag så var jag i skolan men tvingades att fara därifrån för jag har haft dom 6 senaste dagarna en ständig huvudvärk och det är en sådan huvudvärk som jag känner igen med tanke på de här med min sjunt som jag har i huvudet om jag kommer i ett starkt magnetfällt så då ställer den om sig så att då om den ska stå på 2.0 så kan den ändras från 2.0 till 1.5 eller 2.5 så det är rätt så stora förendringar som sker så nu har vi ringt läkarna i umeå och dom skulle ringa upp och prata med mej och morsan sedan så får vi se om dom vill att vi ska komma ner för att kontrollera de hela eller om vi ska avakta men med tanke på att det har gått flera dagar så är det nog mest troligt att vi ska komma ner.

I skolan så går det nu rätt så bra jag ligger nästan lika med dom överiga i klassen så jag känner mej nöjd med tanke på att jag inte är lika ofta i skolan som jag var förut men tycker ändå att engelskan är jobbig då man inte kan grammatiken så bra men att tala engelska är lite lättare.

Nu ska jag ta och kolla igenom mailen och se om han som skulle skicka min tatuerings logga kommit vi får väl se hur det går håll tummarna....

Tack för titten och välkomen åter!!

Beklagar angående...

Publicerad 2010-02-18 12:00:57 i Allmänt

Jag får be om ursäkt för att jag inte hunnit med att skriva dom senaste dagarna men det har varit rätt så fullt med saker att göra tex när jag var på lassaretet i Umeå då jag gjorde några undersökningar under nattetid och fick sedan reda på provsvaren som visade sig vara till de bättre det är inte helt bra men lite bättre är det så det får man väl vara nöjd med.

Sedan så har det varit mycket med skolarbetet som skulle göras  så man hann inte med att skriva fast  man ville tyvärr men nu i dag så har vi en massa lektioner bland attat matte och engelska sedan så klockan ett så ska jag träffa några från rehabiliteringen som jag ska prata med så vi får väl se vad det ger.

Nu måste jag sluta för vi börjar nu men tack för titten och välkomen åter!!

Sampe

Färd mot Umeå

Publicerad 2010-02-15 08:33:40 i Allmänt

I dag så ska jag cheaka in på hotellet där  jag ska sova i natt med en mätutrustning som  ska visa hur syresättningen är om det har blivit sämre eller inte men troligtvis så har det blivit sämre så vi får väl se om dom håller kvar oss några dagar extra för att försöka få till de hela.

Det kommer inte vara kul och få en massa skällning men jag kan bara inte sova med den dära masken på mej trotts att jag försöker och försöker men nån gång måste jag väl kunna somna med den men det lär ju ta  tid.

Sitter och lyssnar på musik just nu och då sitter jag och lyssnar på den sång jag sagt jag ska ha på min begravning och den sången är Bassahunters "I can walk on water i can fly" för om ni hör på texten så kan man relatera den till mitt liv hur jag gång på gång drabbas av motgångar men trotts de så fortsätter jag att kämpa.

Nu måste jag ta och göra mej i ordning för att vi ska fara men tack för titten och välkomen åter!!

Sampe

Nu har det hänt

Publicerad 2010-02-14 10:02:44 i Allmänt

Nu så har förkylningen brutit ut på riktigt är tätt i näsan hosstar och känner mej hängig så jag kommer då inte att gå ut någonting i dag för då lär det väl bara bli värre som yur så har man ju datan med sej så man har något att göra medans dom andra far ner i byn.

I går så räknade jag i matteboken trotts att man mådde dåligt men till sist så var det som att alla siffrona snurrade runnt i skallen på mej det var ungefr som heroglyfer så jag blev tvungen att sluta anntagligen den här förkylningen som ställde till de hela men jag får väl ta nya tag i dag iistället.

Nu ska jag ta och lägga mej och vila lite grann blev ju inte så mycket att sova i natten som var låg mest och hostade hela tiden så jag får väl ta igen mej nu istället men tack för titten och välkomen åter!!

Sampe

Skit och dynamit

Publicerad 2010-02-13 12:40:45 i Allmänt

Jag mej inte bra för jag har nog en förkylning i kroppen som håller på att bryta ut så jag tror att jag ska försöka hålla mej inne så mycket som möjlight så att det inte blir värre det är ju nog jobbigt som det är men jag ska nog ta mej igenom det här också jag har ju varit med om värre saker men det hjälper om man får klaga lite grann.

I dag så har vi varit nere i byn och handlat lite för mormor behövde lite saker och vi skulle ju måsta köpa bingolotter för mormor hävdar att om man är här och inte spelar bingolotto så då är man ossocial så man får väl försöka vinna en slant nu då hälst färgfemman eller nått. ni får väl se när jag vinner miljonen hehe.

Även i dag så ska min moster komma hit och hon tänker bjuda oss på hemmagjord pizza som vi gillar det ska bli kul så kanske vi kan spela lite kort eller nått det får vi väl se hur det blir dom kanske vill se OS nu när det går på tv.

Nu ska jag ta och lägga mej ner under en filt och se på tv det lär nog bli OS om mormor får bestämma men hur som haver tack för titten och välkomen åter!!

Sampe

Få be om ursäkt

Publicerad 2010-02-12 09:31:50 i Allmänt

Jag får be om ursäkt för det dåliga uppdaterandet på bloggen men det har varit lite mycket nu på sistånde så jag har helt enkelt inte haft tid men jag ska försöka att hålla den uppdaterad bättre.

I dag så var jag och krille iväg med våran tv till farfar som skulle försöka laga den den går ju och se på men den ändrar hela tiden bildstorleken så att först är det bred och sedan så är den pytte liten så vi får väl se hur det går om han kan hitta felet eller inte det återstår att se.

Nu sitter jag på engelska lektionen som vi har nu inte det roligaste ämnet direkt men man måste ju ha de också annars kan man väl inte prata med andra från ett annat land men jag tycker att det är lite svårt med grammatiken men det lär väl lösa sej så småningom hursomhelst i engeslskan sitter jag dels och läser en Mr Bean bok som jag ska översätta och dels sitter jag med ett papper där jag ska skriva ner 30 saker inom samma ämne och sedan översätta det till engelska det går väl ann att göra de men det finns ju roligare saker att göra.

I dag ska vi ju ner till mormor för att vara där under helgen och sedan så på Måndag och Tisdag så ska jag vara på lassaretet i Umeå så då får vi väl se om man får en utskällnking av läkarna för att jag inte använder andningsapparaten som jag borde men det är bara de att jag kan inte sova med en apparat som blåser luft i ansiktet hela tiden men men det återstår att se om jag får någon utskällning eller inte.

Nu måste jag åter igen tillbaka till lektionen men tack för titten och förlåt för det dåliga uppdaterandet på sistånde.

Sampe

Saker uta bara den

Publicerad 2010-02-10 08:57:35 i Allmänt

I går var det en dålig dag för mej så jag orkade helt enkelt inte med att skriva bloggen men då i dag känns det bättre så då i dag ska jag fara på skolan och se vad man kan tänkas  att jobba lite i jag har ju blivigt en liten arbetsnarkoman jag jobbar på järnet för att kunna få lite tid över sedan.

I dag så ska jag även ta ihop saker som jag ska he på loppisen som dom på vändpunkten ska ha man behöver bara anmäla att man vill sälja saker där innan och sedan göra en lista med priser vad saker och ting kostar och så och sedan märka sakerna sedan behöver man inte vara där under dagen dom sköter de hela åt en så jag tycker det är en ganska så bra ide.Jag har ju fullt i källaren av saker så det är bara att langa upp sakerna jag skulle ju kunna fylla hela konsumgaraget helt själv ifall bara jag skulle ha loppis men jag kan nog inte ta så mkt saker dom andra måste ju rymmas dom också:P

Nu ska jag ta och hitta på något får se vad det blir tack för titten och välkomen åter!!

Sampe

En sak hittad

Publicerad 2010-02-08 08:43:46 i Allmänt

I går efter att jag jobbat färdigt på jobbet så då efter att jag varit ute på byn  en stund så då for jag hem för att ta de lugnt efter dagens övningar har ju inte all den medicin som jag skulle behöva för det krånglar ju som vanligt med medicinerna men vi hoppas att jag kan få medicinen innan vi far ner till umeå nästa gång.

I dag så ska jag skicka in lite skolarbete där det hade blivigt något fel när jag sist skickade in de då blev det bara ett tomt dokument som kom fram till Daniel får ta hjälp av någon som kan me det här programet bättre än jag men vi får väl se hur det går.

Jag tycker det är lite märklight att jag som inte nästan är nått i skolan ligger före (i vissa ämnen) dom andra som är gämnt i skolan jag tycker att det borde vara tvärtom men när jag väl är på skolan så jobbar jag ju till etthundra procent medans andra kan prata bort en del av tiden men dom borde värdesätta den tiden  dom får vara i skolan även om man inte gillar att gå i skola så då om man vill komma någon vart så då är det bara att jobba på även om man tycker det är tråkigt man vinner ju på de i längden.

Ps:Hittade cabareskivan som vi gjorde 08

Tack för titten och välkomen åter!!!

Sampe

Var är min cd!!!!!

Publicerad 2010-02-07 09:50:41 i Allmänt

I dag så känner jag mej bättre än dom förra dagarna och då i dag så är jag också på morsans jobb och arbetar med skoterkursen hjälper till med de tekniska och lite andra saker men jag ska inte vara här så värst länge ska ut på byn med farfar och farbror ett tag här framöver.

Jag har ett problem jag kan inte hitta min cd-spelare där jag har en bra skiva med musik men jag hittar den ju inte så då får jag försöka hitta låtarna på något annat ställe på datorn för det verkar lättare än att hitta på något annat ställe än att jag ska hitta den på cd-skivan men jag får väl leta vidare.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mera för i dag får väl ta igen det i morgon.

Tack för titten och välkomen åter!!

Sampe

Mådde inge bra

Publicerad 2010-02-06 10:28:47 i Allmänt

Ursäkta igen för det dåliga uppdaterandet dom senaste dagarna det berode på att man var lite stressad och den andra dagen berodde de på att jag inte mådde särskilt bra just den dagen.Jag kände mej som en sombi var jätte trött och slut på och fattade ingenting vad folk sa åt mej jag var som i en helt annan värld den dagen minns knapt vad som hände den dagen.

I går då var det en sämre dag för mej med ganska så mycket med smärtor så jag gick inte till skolan låg mest och sov hela dagen men när jag vaknade känndes det som om jag inte sovigt alls och när jag träffar  mamma igen så berättar hon att vi var bjudna på middag hos några bekanta så det var bara till och kasta en massa kallvatten i ansikten för att försöka vakna till och efter typ 8onde gången så vaknade jag till som tur va vi var borta rätt länge och när jag kom hem igen så somnade jag direkt på rumssoffan.

I dag så sitter jag på morsans jobb för det är skoterutbildning här och då hjälper jag till lite  grann med både de ena och de andra men sedan i dag så då har jag då inga planer vad jag ska kunna hitta på någon som har ett förslag?? Nähä inte de då får jag nog fortsätta jobba på ett tag till då.

Tack för besöket och välkomen åter

Ursäkta så hemst mycket

Publicerad 2010-02-04 07:47:25 i Allmänt

Jag får börja med att be om ursäkt för det dåliga uppdaterandet men det har varit lite stressigt dom senaste dagarna med skolarbete men också som i går så var jag nere i lycksele på lassaretet där för att göra en rönkten för att se hur min rygg ser ut ifall jag måste opereras eller inte.Undersökningen gick ut på att man skulle lägga sej på en britts (hård säng) och sedan så började dom köra in mej i rönkten apparaten som var som en stor slags tunna som jag skulle ligga i och skulle ha armara utsträkta för att bilderna skulle bli bra.Sedan så började man åka fram och till baka i den dära tunnan det och efter en stund så kom dom in och sa att de var färdigt.

ingången till sjukhuset

Efter att vi varit på sjukhuset så for vi ut på stan och då for vi på åhlens där jag köpte två stycken Johan Falk filmer till min sammling och ett dataspel som va på rea sedan så for vi ner på busstationen för att köpa lite mat innan vi for hem.

I dag så ska jag på skolan och då ska jag jobba på som vanligt och sedan så tror jag att jag ska ut på byn och härja det får vi väl se då tack för titten och välkomen åter!!

Sampe

I dag gäller de!!

Publicerad 2010-02-01 09:48:03 i Allmänt

I dag så är det nog sista chansen att bli färdig med sökloggen på datakunskapen och jag fattar inte vadför dom inte skrivit upp alla  uppgifter som skulle måsta göras utan man själv ska måsta ta reda på vad som ska göras och när man sådana problem som jag har så är det inte alltid så lätt att komma på vad och hur man ska göra.Jag får ju göra om saker och ting flera gånger innan det blir rätt men sånt får man stå ut med jag ska då vara glad att jag kan då göra de åtminstånde.

Jag ska även kanske på skolan för att få mer jobb jag är utan nu igen så jag vet inte vad jag ska göra längre lärarna har sagt att dom har ju svårt att hinna hålla mej med arbete men jag tycker ju bara att jag jobbar nästan lika mycket som dom andra gör men lärarna håller inte med undra vadför??

Jag får även se i dag ifall medicinen kommer till appoteket eller om jag måste vänta ännu längre innan den ska komma den borde ju vara här nu det har ju ändå gått 14 dagar nu så den borde ju hunnit fram tycker man ju men ingenting är ju säkert så jag får bara hålla tummarna för de så man inte blir utan en gång till bara för att det krånglar till sej som  vanligt.

Men men så är det tack för titten och välkomen åter!!!

Sampe

Om

Min profilbild

samuel ingesson kallas även Sampe

Jag har sedan 1999 varit sjuk och har därför startat denna blogg för på så sätt kanske kunna hjälpa andra att orka fortsätta kämpa även om det inte alltid är så lätt.Jag har genomgått 58 operationer sedan 1999 så jag vet hur rädd man kan va för sjukvården och fått vara med om en hel del och mött många personer under åren och jag har hjälp dom. Om det är någon som har en fråga om antingen mej eller om sjukvården så svarar jag gärna på frågor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela