sampes

Jag är en kille som har fått kämpa här i livet mot min sjukdomar som jag fått vara med om men jag ger aldrig upp. Jag försöker att hjälpa andra som har det svårt så om ni har frågor inom vården så kanske jag kan hjälpa er med era problem så ställ en massa frågor jag svarar alltid på era frågor och inget är för dumt att fråga mej om jag är öppen för alla. Det kan bli rätt jobbigt men det är så mitt liv har varit sedan jag började va sjuk 1999 och jag har fått vara med om en hel del i vården. Jag försöker se de positiva i saker och ting men ibland är det väldigt svårt. Tack vare Stina Fjell som kom med iden att jag skulle jobba med att föreläsa för både barn och ungdomar men också i vården där jag ska berätta om hur jobbigt de kan vara att vara sjuk inte bara fysiskt utan också mycke jobbigt psykiskt.

En bra sak åtminstone

Publicerad 2013-08-01 16:30:20 i Allmänt

Igår så ringde dom från Lycksele angående min moped nu fungerar den som den ska igen !!! Jag sa att det inte blir förrän till veckan då jag kan hämta ut den men det gör ingenting för den står inte i vägen för honom iaf. När jag frågade hur mycket de skulle kosta så behövde han fundera och räkna på det eftersom att det är en annan som gjort jobbet men han ska höra av sej idag när han vet priset.
 
Ï dag så vaknade jag 01:19 med enorm värki ryggen och har inte kunnat sova på grund av det. Inte blir det bättre av att grannhunden stått och skällt och ylat under hela natten.Det får nog bli så att jag får sova med hörselkåpor för att få slippa de åtminstone.
 
Nu har jag sedan den 22/7 åkt upp på sjukstugan tre gånger per dag och provat på olika slags sondnäringar och nu har jag  fått nog av att behöva åka upp på sjukan för att äta. Att jag ska måsta gå i trapporna upp och ner 5-6 gånger är ett HELVETE!!! Det skär i hela ryggraden när jag lyfter upp benen och i vanliga fall så brukar jag ju nästan inte klara av det en gång per dag pga att det gör för ONT!!!
Jag ska nu imorgon prata med dom och kräva någon form av lösning för nu är det en plåga att jag ska måsta göra det flera gånger om dagen det jag haft nog svårt att ens gå en gång.
 
Tack för titten välkommen åter!
 Sampe
 

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-08-02 00:54:45

Kan du inte berätta lite om din sjukdom?

Svar: Hej Jag drabbades 1999 av en hjärntumör som satt fast på hjärnstammen som endast 5 personer per år drabbas av och hade det inte varit för Barncancerföreningen som skickade iväg den läkare som opererade mej skulle jag inte levat idag. Cancern är ju borta men det har blivit en massa efterverkningar av den. Jag fick en skolios från ingenstans till operationsläge på mindre än tre månader och det berodde på att kroppen hade bildat en cysta i ryggmärgskanalen. Cystan tros va orsaken till min krokiga ryggrad, jag är opererad fyra gånger i ryggen.Jag har fått ta bort en del skruvar och stag som dom satt dit efter första ryggoperationen men jag har kvar fyra skruvar och det är just där jag fått ett sår på ryggen som dom tror är ett trycksår inifrån.Det har gjort till att jag har ständig smärta och kan inte röra så mycket på mej eftersom det gör så ont. Jag försöker ta en dag i taget och kan inte planera så mycket i förväg eftersom mitt mående varierar från dag till dag ibland kan jag va ute och röra på mej medan andra dagar orkar jag knappt gå ur sängen eftersom det gör för ont.Jag har en fantastisk mamma som hjälper mej och stöttar mej och jag skulle aldrig klara detta utan henne. ´Ja det är lite kortfattat vad jag varit drabbad av vill du veta mer skriv gärna igen och skriv gärna vem du är och fråga exakt vad du vill jag svarar gärna på frågor. ha en bra dag Sampe
samuel ingesson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

samuel ingesson kallas även Sampe

Jag har sedan 1999 varit sjuk och har därför startat denna blogg för på så sätt kanske kunna hjälpa andra att orka fortsätta kämpa även om det inte alltid är så lätt.Jag har genomgått 58 operationer sedan 1999 så jag vet hur rädd man kan va för sjukvården och fått vara med om en hel del och mött många personer under åren och jag har hjälp dom. Om det är någon som har en fråga om antingen mej eller om sjukvården så svarar jag gärna på frågor.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela